Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Rak

Kada se Vaga i Rak zaljube, oni daju jedan drugom važne stvari koje svakom nedostaju. Oba znaka traže siguran odnos pun povjerenja, da će uživati zajedničku zahvalnost za ljepotu i luksuz, pogotovo kada je u pitanju obiteljsko okruženje. Ovo dvoje mogu harmonično pomiješati energije ako se odluče za rad prema zajedničkom cilju. Iako je ulazak u odnos sporiji, jer se boje da nemaju dosta toga zajedničkog, što više upoznaju jedno drugo, prepoznat će i poštovati pozitivne osobine druge strane.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Rak i Vaga kombiniraju emocije i intelekt. Izražavanje osjećaja i sreće ja važno za oboje, a Rak i Vaga mogu nadopuniti jedno drugo na mnogo načina. Rak cijeni šarm i takt Vage, a njena mirnoća i diplomacija može ukrotiti čak i najnemirnijeg Raka. Vaga je estet i cijeni ljepotu i sklad, te će cijeniti Rakov instinkt za udobnim domom i sigurnošću koja dolazi s njim. Vaga ponekad može ponuditi emocionalnom Raku drugačiji pogled na situaciju. Rak treba vidjeti različite strane problema ili će biti sklon donošenju odluka bez poznavanja svih činjenica. Isto tako, Rak može pomoći Vagi da izliječi svoju konstantnu neodlučnost.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Mjesec (emocije) upravlja Rakom, a Venera (ljubav) Vagom. Ovi planetarni partneri dijele ljubav prema domu, obitelji i romantici. Vaga je poznata po tome da cijeni ravnotežu, oba partnera više vole harmoniju od sukoba. Više od ostalih astroloških parova ovo dvoje donose toplinu i osjećaj stabilnosti za sve oko sebe. Unatoč svim prednostima, Vaga ipak svoj pristup temelji na intelektu, a Rak koji gleda na život kroz emocije može se osjetiti povrijeđeno.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Rak je vodeni znak, a Vaga je zračni. Vaga vidi život kao mentalno istraživanje, a Rak je više taktilan. Rak je vrlo zadovoljan kada su njegove emocionalne potrebe zadovoljene, a Vaga se jednostavno fokusira na ono što stimulira njen um. S vremena na vrijeme, može im biti teško razumjeti jedno drugo. Konflikti mogu nastati ako je Rak previše tvrdoglav ili ako je Vaga previše provokativna. Oboje moraju naučiti cijeniti različite poglede na svijet.

Rak i Vaga su kardinalni znakovi. U ovom odnosu, moglo bi doći do borbe oko toga tko nosi hlače, tko je vođa i tko stvarno kontrolira stvari. Ako Vagina neodlučnost iritira Raka, Vaga može pristati na njegove odluke sve dok ne postane tvrdoglav! Obje su inicijatori pa može doći do poprilične borbe.

Što je najbolja stvar u ovom odnosu? Njihovo međusobno uvažavanje i stabilnost, ljubav prema estetici i obiteljskom životu. Njihovi slični ukusi donose sklad.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije