Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Ribe

Kada se Vaga i Ribe odluče za vezu, njihov odnos je bliska i smirena romantika. Ova dva znaka su vrlo kompatibilna, što jamči ugodnu i mirnu vezu. Oba znaka cijene estetiku, ali imaju i puno toga za ponuditi jedno drugom. Kada se Ribe izgube u svojim fantazijama, Vaga može donijeti ravnotežu kako bi se Ribe vratile na pravi put. Ribe mogu uzvratiti pomažući Vagi da vidi ljepotu u ljubavi i empatiji. To je iskreno partnerstvo koje cijeni istinski sklad u sebi i svijetu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vaga i Ribe mogu biti veliki prijatelji, ali i ljubavnici. Razumiju jedno drugo. Oboje mogu biti neodlučni i često idu u više smjerova odjednom. Problemi između ova dva znaka su rijetki, ali Vaga može ponekad previše manipulirati Ribama. Ponekad mogu jednostavno stati u sred akcije zbog svoje neodlučne naravi. Ako dođe do svađe, vrlo brzo mogu oprostiti i zaboraviti. Vaga se gnuša sukoba i učinit će gotovo sve da ih izbjegne, a Ribe posjeduje veliku empatiju i mogu oprostiti zbog razumijevanja za svog partnera.

Vagom vlada Venera (ljubav), a Ribama vladaju Jupiter (sreća) i Neptun (iluzije). Ti znakovi su vrlo kompatibilni s obzirom na žensku energiju Venere i Neptuna koji rade u tandemu. Pod utjecajem Jupitera i Neptuna Ribe su filozofske i meditativne. Pod Venerinim utjecajem, Vaga je simbol ljubavi. Vaga je znak partnerstva i uvijek joj je ugodnije kada je u intimnoj ljubavnoj vezi.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Vaga je zračni znak, a Ribe su vodeni znak. Ova dva znaka kombiniraju glavu i srce kako bi riješili sve probleme, a to je dobitna kombinacija. Najbolje odluke se donose kombinacijom emocija i intelekta, a ovaj odnos je vrlo fleksibilan i progresivan. Kada se pojave problemi, Vaga koja zna manipulirati, može dati Ribama „tihi tretman". U ovom partnerstvu nijedan partner uistinu neće biti vođa. Iako se možda ne slažu često, njihove razlike u mišljenjima ne traju dugo. Njihov jedini pravi problem može biti usporavanje do točke zaustavljanja, kada su zajedno.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vaga je kardinalni znak, a Ribe su promjenjivi znak. Vaga dolazi s novim idejama i počinje nove projekte, a Ribe su sretne što mogu sudjelovati, preuzimajući bilo koju ulogu koja ima je dodijeljena. Ako će zajedno surađivati na projektu, dobro će raditi zajedno. Vaga voli malo priznanja, a Ribama ne smeta ako će biti samo pratnja. Također, ako Vaga generira nove ideje, a onda odjednom izgubi interes (kao što se ponekad događa), Ribama ne smeta prebacivanje na nešto drugo.

Koji je najbolji aspekt veze između Vage i Riba? Njihov zajednički interes u pomaganju pojedincima i svijetu oko njih. Njihov entuzijazam, energija i želja za iskrenim odnosom jamče dobru kombinaciju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije