Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Vaga

Kada dvije Vage uđu u vezu, čine ugodan, romantičan i dobro uravnotežen odnos. Sklad i estetika su od najveće važnosti za Vage koje u svoju okolinu donose magičnu uravnoteženost. Vaga je znak partnerstva; Vaga voli biti u vezi, a dvije Vage jamče blaženstvo. Ako su u fazi udvaranja, vrijeme provode na projekcijama romantičnih filmova, a ako zajedno žive, njihov dom izgleda kao umjetnička galerija.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vage žele da ih svi vole. One mrze sukobe i za održavanje mira spremne su se povući. Nije da su neiskrene ili da ih nije briga, samo im je sukob iznimno neugodan. Vaga je vrlo uravnotežena dok je u vezi, voli imati nekoga koje se divi. One su najsretnije kad imaju nekoga sa sličnim interesima sa kim će podijeliti svoja iskustva.

Vagama vlada planet Venera (ljubav). Dvije Vage u vezi njeguju blažen, romantičan odnos pun ljepote, senzualnosti i zadovoljstva. Nije ni čudo da ostaju dugo zajedno! Vole razmaziti jedno drugo. Previše hrane i previše lijenosti može biti loše za njihovo zdravlje. To su užici kojima ne mogu odoljeti!

Provjerite kako zavesti Vagu!

Vaga je zračni znak. One iznad svega cijene svoje mentalne sposobnosti, uživaju u umjetnosti, filmovima i svim vrstama kulturnih potraga. Uvjerljive, uljudne i diplomatske, Vage su najpošteniji suci na svijetu.

Vaga je kardinalni znak, a to je kvaliteta koja im omogućava pokretanje novih projekata i motivaciju drugih. Dvije Vage mogu vrlo dobro raditi zajedno na bilo kojem projektu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze između dvije Vage? Njihov nevjerojatan osjećaj za diplomaciju, ljubaznost i poštovanje koje dijele. Ovo može biti trajna ljubavna veza zbog dubokog, uzajamnog razumijevanja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije