Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Strijelac

Spajanje Vage i Strijelca je u najmanju ruku harmonična veza. Nalaze se na suprotnim stranama Zodijaka, a to često znači vrlo dubok odnos, posebnu povezanost i razumijevanje. Strijelac je stalno u potrazi za mudrošću. Vagu oduševljava umjetnost, ljepota i estetika. Ona je odličan pratilac za Strijelca na njegovim putovanjima. Odnos je uzbudljiv, a ipak jako blizak zbog prirodnog razumijevanja između ova dva znaka. Zajedno, oni će doći do novih horizonata u ljubavi i životu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vaga i Strijelac su veliki prijatelji, ali i ljubavnici. Dijele optimizam, oboje su oduševljeni pronalaženjem istine i ljepote u svojim iskustvima. Problemi se javljaju rijetko. Povremeno Strijelac može povrijediti osjećaje osjetljive Vage govoreći bez razmišljanja, a Vaga može ponekad biti malo previše emotivna za Strijelca. Budući da je Vaga rođeni diplomat koji se gnuša sukoba živjet će skladno i gotovo bez svađe. Oboje brzo opraštaju i zaboravljaju.

Vagom vlada Venera (ljubav), a Strijelcem Jupiter (sreća i filozofija). Venera predstavlja žensku energiju, a Jupiter mušku. Zbog toga je ovaj odnos kompatibilan i uravnotežen. Strijelac je stalno u potrazi za znanjem i velikim stvarima poput istine, smisla života i smrti. Kada Vaga dolazi s novom idejom Strijelac je nestrpljiv i jedva čeka da to istraže.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Vaga je zračni, a Strijelac je vatreni znak. Ovo partnerstvo je puno kinetičke energije. Kako zrak širi vatru tako i ovaj odnos raste. Strijelac smatra da on upravlja, ali Vaga kontrolira tijek događaja iz pozadine. Odnos je harmoničan ako Strijelac osjeti da ima dosta slobode i nezavisnosti unutar odnosa.

Vaga je kardinalni, a Strijelac promjenjivi znak. Vaga je pokretač, smišlja nove ideje i nova mjesta za posjetiti, a može promijeniti svoje mišljenje u sekundi. Strijelac je fleksibilan i prilagodljiv, podložan bilo kakvim promjenama.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze između Vage i Strijelca? Njihovi zajednički interesi u kultiviranju znanja i korištenju intelekta.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije