Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Lav

Kada se Vaga i Lav zaljube stvaraju harmoničnu zajednicu. Budući da su na suprotnim stranama Zodijaka, Lav i Vaga se duboko razumiju. Kada se Lavova neograničena energije miješa s Vaginim prirodnim osjećajem za harmoniju, to je odnos velike ravnoteže. Mogu uživati u vrlo mirnom odnosu, jer svatko može cijeniti i imati koristi od pozitivnih osobina partnera.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vaga umiruje i smiruje Lavovu živahnost. Kao par, Leo i Vaga su dobro uravnoteženi. Vaga posjeduje šarm i dobre manire, a to može pripitomiti Lava. Ali, Lav je daleko odlučniji od Vage. Lav može pomoći Vagi da odluke donosi lakše i naučiti ju spontanosti.

Lavom vlada Sunce, a Vagom Venera. Ova dva znaka zajedno čine osnovni temelj odnosa, toplinu i strast. Sunce i Venera se dobro slažu. Sunce je muška energija, Venera ženska, tako da taj odnos uspostavlja ravnotežu energija. Venera je ljepota romantike, a Sunce širi toplinu. Ovaj par može trajati dugo vremena.

Provjerite kako zavesti Vagu!

Lav je vatreni, a Vaga zračni znak. Ova dva elementa u kombinaciji ili potiču jedno drugo, ili umanjuju međusobne napore. Vaga će poticati snagu Lava, a oba partnera sudjeluju u međusobnim projektima. Uspijevaju uspostaviti savršenu ravnotežu! Kad su se udruže, sve je moguće, ali moraju paziti na međusobne osjećaje i želje. Lav je orijentiran na akciju što može biti u sukobu s Vagom, koja je više pasivna. Oba znaka imaju različite interese, Lavu je potrebno da nekome može ispričati svoje doživljaje, a Vaga će ga rado saslušati.

Lav je fiksni, a Vaga je kardinalni znak. Lavova izdržljivost je jača od prolaznih hirova Vage, on je inicijator. Moraju surađivati kako bi ostvarili svoje snove. Lav će biti vođa, zbog svoje snage i nasilne prirode. Vaga će tiho uzeti uzde intelektualnog i timski orijentiranog rada. Lav voli izdavati naredbe kroz osobni autoritet, dok Vaga šarmom postiže to isto. Važno je da Lav razumje njenu žrtvu. Vaga može shvatiti obje strane u sukobu i lakše se odlučuje za kompromise.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt ove veze? Sklad koji proizlazi iz zajednice Venere i Sunca. Ova veza može biti veliko iskustvo i prilika za učenje od oba partnera. Svaki partner ima ono što drugi nema, pa je njihov odnos vrlo kompatibilan.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije