Slaganje horoskopskih znakova - Vodenjak i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vodenjak i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vodenjak i ostali znakovi
  • Objavljeno: Utorak, 15.03.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vodenjak i Ovan

Kada se Vodenjak i Ovan susretnu, kombinacija Vodenjakove vizije i Ovnova djelovanja čini ih vrlo kreativnim parom. Njihov odnos je sve samo ne statičan, oni mogu biti konkurentni, ali život s njima nikada nije dosadan. Imaju posebnu vezu, veliki su prijatelji i komuniciraju jako dobro. Imaju posebno razumijevanje za svoj idealistički, oduševljen pogled na život. Oboje žude za uzbuđenjima i novim iskustvima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Mnogi odnosi Ovnova i Vodenjaka se zasnivaju na uzajamnom divljenju. Ovan voli Vodenjakovu jedinstvenost, Vodenjak voli Ovnovu energiju i inicijativu. Budući da su oba znaka neovisna, Ovan svojom posesivnošću može gurnuti Vodenjaka od sebe. Iako imaju tu posebnu vezu, oni ne vide svijet istim očima i oboje to moraju shvatiti. Vodenjak može biti previše nepredvidiv za Ovna. Kako stvari stoje, Vodenjak je jedini znak koji može parirati Ovnu kada je u pitanju spontanost. Sve dok se oba partnera ne uvjere da im je odnos jednako važan i siguran, stvari neće teći glatko.

Ovnom vlada planet Mars (strast), a Vodenjakom Saturn (karma) i Uran (pobuna). Vodenjak dobiva svoje velike, progresivne vizije od Urana i njegove društvene svijesti, i filantropiju od Saturna. Marsov doprinos je strastvena, izravna akcija za sve te uzvišene misli i ideale.

Provjerite kako zavesti Vodenjaka!

Ovan je vatreni, a Vodenjak zračni znak. Zrak jača vatru i pomaže joj da se proširi. Slično, Vodenjak može pomoći Ovnu da zamisli nove ideje, a zatim ih realizira. Vodenjak intelektualno stimulira Ovna, nešto što većina drugih znakova ne čini. Oba znaka imaju širok spektar interesa, pa mentalno aktivni Vodenjak pruža fizički aktivnom Ovnu obilje ideja za nove avanture.

Ovan je kardinalni, a Vodenjak fiksni znak. Ovan daje Vodenjaku poticaj da ide naprijed, a ne samo d sjedi i smišlja nove ideje. Vodenjak može pomoći Ovnu da se stabilizira i privede kraju projekte prije nego započne nove. Oba znaka poštuju i dive se jedan drugom, što pomaže izgladiti prepreke u njihovom odnosu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova sposobnost da postignu toliko puno, kada rade zajedno. Nadopunjuju jedan drugog, a to je odlična kvaliteta u njihovom odnosu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije