Istopite masno tkivo u samo 15 minuta!

Istopite masno tkivo u samo 15 minuta!

Istopite masno tkivo u samo 15 minuta!
  • Objavljeno: Utorak, 12.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prvi krug

Ovaj trening traje samo 15 minuta, a pomoći će vam u oblikovanju čitavoga tijela: ruku, ramena, nogu, stražnjice, leđa i trbuha. Trening se sastoji od 3 kruga, a svaki krug se sastoji od 4 različite vježbe. Svaki krug radite po 5 minuta. Napravite po 10 ponavljanja svake vježbe i nastavite raditi svaku vježbu što dulje i više možete. Između svakog kruga napravite kratku pauzu. Vrijeme odmora ćete odrediti sami jer ovisi o vašoj kondiciji.

Vježba 1

Stanite tako da su stopala raširena malo više od širine ramena. Uzmite bučice i ispružite ih ispred tijela tako da su u ravnini s ramenima. Dlanove okrenite jedan prema drugome. Savijte koljena tako da su bedra paralelna s podom. Uspravite tijelo i ispružite ruke prema stropu, potom se spustite i približite bučice ramenima. Napravite 10 ponavljanja.

Vježba 2

Stanite tako da su noge raširene u ravnini kukova. Uzmite bučice i držite ruke sa strane uz tijelo. Iskoračite desnom nogom i savijte koljeno. Spustite tijelo tako da je desno bedro paralelno s podom. Savijte laktove i podignite bučice prema ramenima. Vratite se u početni položaj i isto napravite s drugom nogom. Napravite 10 ponavljanja sa svakom nogom.

Vježba 3

Zauzmite položaj za sklekove, a ruke stavite na bučice. Savijte desni lakat i podignite bučicu tako da su ruke uz trup. Spustite bučicu nazad na pod. Isto ponovite s drugom stranom i napravite 10 ponavljanja sa svakom stranom.

Vježba 4

Stanite tako da su stopala raširena u ravnini ramenima. Uzmite bučice i dlanove okrenite jedan prema drugom i laktove usmjerite prema van. Ispružite ruke i podignite utege iznad glave. Spustite utege i vratite se u početni položaj. Napravite 10 ponavljanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije