Izravnajte trbuh u samo 5 poteza!

Izravnajte trbuh u samo 5 poteza!

Izravnajte trbuh u samo 5 poteza!
  • Objavljeno: Utorak, 03.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Za većinu ljudi je mršavljenje na području trbuha poput nemoguće misije. Zapravo, kada je u pitanju mršavljenje, najteže se rješavamo masti upravo na području trbuha zato što je za ravan trbuh potrebno paziti što jedete i raditi vježbe koje aktiviraju sve mišiće abdomena.

Vježba 1

Zauzmite položaj za izdržaj i oslonite se na dlanove. Podignite kukove, a ramena držite u ravnini sa zapešćima. Desnu nogu primaknite desnom laktu, potom ju ispružite u lijevu stranu ispod lijeve noge, zatim opet koljeno primaknite laktu. Ovo se broji kao jedno ponavljanje. Napravite ih što više u 60 sekundi i ponovite isto s drugom stranom.

Vježba 2

Zauzmite položaj za izdržaj i oslonite se na podlaktice. Ispružite desnu ruku ispred sebe i zamahnite njome u stranu. Leđa cijelo vrijeme trebaju biti potpuno ravna, a mišići trbuha zategnuti. Vratite se u početni položaj i ponovite isto s drugom stranom. Izmjenjujte strane 60 sekundi.

Vježba 3

Legnite na leđa. Ruke stavite ispod stražnjice. Ispružite i podignite noge. Donji dio leđa cijelo vrijeme treba biti na podu. Noge držite ravnima i desni gležanj prebacite preko lijevog. Potom zamijenite stranu i nastavite ih izmjenjivati 60 sekundi.

Vježba 4

Zauzmite položaj za bočni izdržaj. Ruke, ramena i kukove držite ravno i zategnite mišiće trbuha. Ispružite desnu ruku iznad tijela, potom njome zamahnite ispod trupa. Vratite ruku iznad tijela kako biste napravili 1 ponavljanje. Napravite što više ponavljanja u 60 sekundi, potom zamijenite strane.

Vježba 5

Uzmite bučicu od 5 kilograma. Sjednite na pod i bučicu primaknite prsima. Podignite noge, stopala prekrižite i rotirajte trup u obje strane tako da bučicu što više primaknete podu. Noge cijelo vrijeme trebaju biti podignute. Nastavite izmjenjivati strane i napravite što više ponavljanja u 60 sekundi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije