Ljetna avantura na konjima

Ljetna avantura na konjima

Ljetna avantura na konjima
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ljetni školski praznici polako kucaju na vrata, a za onekoji će ljeto provesti na gradskom asfaltu su, kao i svake godine, organizirana brojna događanja. Osim standardnih i uvijek istih aktivnosti koje se nude u gradu, ovo ljeto bi moglo biti idealna prilika za isprobati nešto novo. U okolici Zagreba, samo nekoliko minuta od Arene Zagreb nalazi se konjički klub Sokol Dupci koji nudi pregršt programa koji će roditeljima i djeci skratiti duge ljetne dane i olakšati period u kojem roditelji moraju razmišljati zabaviti najmlađe.

Jedan od programa koji klub nudi je škola jahanja koja je namijenjena, kako djeci školskog uzrasta, tako i onima malo starijima koji cijeli život imaju želju sjesti na konja i iskusiti sve čari ove aktivnosti. Uz stručan nadzor i licencirane trenere polaznici uče teorijske i praktične osnove jahanja i odnošenja prema ovoj plemenitoj životinji. Osim pitomih i maznih konja, djeca imaju priliku jahati i na ponijima.

Za one koji žele produžiti svoj boravak na imanju postoji i opcija ostanka u dječjem kampu koji se održava tijekom cijelog ljeta, a u kojem djeca, uz druženje s vršnjacima iz prve ruke imaju priliku saznati kako izgleda život na imanju te provesti dan jašući uz pratnju,istražujući imanje, upoznajući se s raznim životinjama i uživajući u domaćoj hrani pripremljenom od ekoloških namirnica iz vlastitog uzgoja.

U KK Sokol Dupci postoji i mogućnost organizacije proslave rođendana i drugih prigoda u klupskim prostorijama. Organizirana proslava uključuje višesatni boravak u prirodi i druženje s konjima uz kratki i zanimljivi edukativni dio te zabavne igre. Važno je napomenuti kako se sve aktivnosti odvijaju pod budnim okom stručnih osoba s višegodišnjim iskustvom u odgoju i treniranju djece svih uzrasta.

Više informacija o klubu i programima nalazi se na web stranici www.kk-sokoldupci.weebly.com, na službenoj Facebook stranici.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije