Ako želite ostati zdravi i odmorni, nije bitno samo spavati, nego se dobro naspavati!

Ako želite ostati zdravi i odmorni, nije bitno samo spavati, nego se dobro naspavati!

Ako želite ostati zdravi i odmorni, nije bitno samo spavati, nego se dobro naspavati!
  • Objavljeno: Srijeda, 06.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Spavanje je jedan od najvažnijih koraka svakodnevne rutine za opće zdravlje organizma. S druge strane, svakodnevne obveze i stres sve više utječu na dužinu i kvalitetu našeg sna. Često nam se dogodi, posebno nakon napornog dana, da, iako nam je tijelo već umorno i očni kapci nam “padaju”, um je još uvijek nemiran i nikako ne možemo pronaći “off” prekidač u našem mozgu. Unatoč raznim metodama i savjetima za lakše uspavljivanje, i dalje smo nemirni i ne uspijeva nam lagano utonuti u san.

Zaboravite na “brojanje ovčica”. Potpuno rješenje za smirenje, uspavljivanje i kvalitetan san nalazi se u biljnoj mješavini sastojaka Spring Relax & Sleep proizvoda. Prirodno smiruje i tijelo i um - pomažući vam da se opustite i zaspete brže nego obično, te se probudite svježiji i odmorniji.

Spring Relax & Sleep svojim snažnim biljnim kompleksom s dokazano umirujućim djelovanjem, osigurava opuštanje tijela prije odlaska na spavanje te pomaže kod lakšeg i bržeg uspavljivanja.

Sadrži isključivo tradicionalne sastojke opuštajućih biljaka poput valerijane, kamilice i pasiflore, te melatonin, neurohormon koji kontrolira dnevno-noćni ciklus, odnosno unutarnji sat ljudskog organizma koji određuje vrijeme budnosti i sna. Kombinacija je to koja ublažava napetost, smiruje tijelo i um te smanjuje anksioznost. Omogućit će vam da zaokružite svoj ciklus spavanja, što vodi ka dubljem i kvalitetnijem snu, a samim time i svježem i odmornom jutru.

Inovativna Rapid Tab™ tehnologija osigurava brzo razlaganje tablete odmah nakon uzimanja, čime se aktivni sastojci oslobađaju već unutar 60 sekundi, što znatno skraćuje vrijeme potrebno za usnivanje.

Dostupno u ljekarnama i dm prodavaonicama!

Cijena, 30 tableta: 76,75 kn

Spring dodatke prehrani potražite u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama te online putem Sophia.hr

www.spring-life.eu

Vitashop

Najnovije

Najčitanije