Spremite se za zimsku sezonu - Ajurvedskim stilom!

Spremite se za zimsku sezonu - Ajurvedskim stilom!

Spremite se za zimsku sezonu - Ajurvedskim stilom!
  • Objavljeno: Utorak, 20.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prema Ajurvedi, najstarijem poznatom sustavu medicine, naše tijelo tvore tri osnovne biološke energije tj. doše koje se nazivaju vata, pitta i kapha . Kada su ove tri doše u organizmu u ravnoteži, organizam je u normalnom stanju - stanju psihičkog i fizičkog zdravlja.

S ponosom možemo reći kako su ajurvedski proizvodi konačno dostupni i u Hrvatskoj pod brandom Himalaya!

U Himalaya ajurvedskim proizvodima biljke su u savršenom balansu da ne remete tri glavne doše: Vatu, Pittu i Kaphu, a sadrže više od dvije stotine raznih ljekovitih biljaka, poput tamjana, sladića, šafrana dobro poznatih kod nas ali i guggula, haritakia ili shilapusphe, ugroženih biljnih vrsta karakterističnih za tamošnje zemljopisne uvjete.

U jesen i zimi kao hladnijim godišnjim dobima, prevladava Vata doša koja je odgovorna za sva kretanja u tijelu. Poznato nam je kako zimi naši zglobovi i kosti znaju jače boljeti jer teže podnose hladnije vrijeme. Mi vam nudimo ajurvedsko rješenje!

Rumalaya forte tablete i gel prava su pomoć kod bolnih zglobova, reumatskih tegoba, ukočenosti i otežanog kretanja. Potpuno prirodna i potpuno sigurna tradicionalna biljna formula, pomaže u izgradnji vezivnog tkiva i umanjuje neugodu uslijed kretanja. Tamjan (Boswellia serrata) dobro je poznata biljka u svijetu medicinske znanstvene zajednice po dokazanoj učinkovitosti u ublažavanju tegoba bolnih zglobova,  a sa svojim protuupalnim djelovanjem u ajurvedskoj medicini koristi se već tisućama godina za liječenje artritisa. Guggulu ( Commiphora wightii) povećava termogenezu odnosno zagrijava tijelo što također smanjuje bol u zglobovima. Galanga (Alpinia galanga), sladić (Glycyrrhiza glabra) i babin zub (Tribulus terrestris) održavaju fleksibilnost i pomažu u izgradnji vezivnog tkiva, a guduchi (Tinospora cordifolia) spada u ajurvedske rasajane tj. pomlađivače.

  • Rumalaya Forte pomaže održati zglobove i mišiće zdravima i pokretnima
  • Rumalaya Forte poboljšava cirkulaciju
  • Rumalaya Forte pomaže u izgradnji vezivnog tkiva
  • Rumalaya Forte oslobađa ukočenost i svakodnevnu bol mišića i zglobova

Kvaliteta i učinkovitost proizvoda Rumalaya forte zajamčena je tisućama godina starom tradicijom ajurvedskih formula. Čista i koncentrirana snaga pojedine ljekovite biljke u pravoj količini stimulira i popravlja tjelesne funkcije.

Stoga, dosegnite najviši vrh zdravlja uz Himalaya proizvode!

Jedinstvene Himalaya proizvode na hrvatskom tržištu potražite u ljekarnama i dodatno se informirajte na www.himalayahrvatska.com.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije