Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Što horoskopski znakovi traže u ljubavi?

Što horoskopski znakovi traže u ljubavi?

Što horoskopski znakovi traže u ljubavi?
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.03.2016.
  • Broj pregleda: 3.770
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Tijekom 2016. godine će svi znakovi Zodijaka proći kroz niz različitih transformacija u svim životnim aspektima, naročito kada je u pitanju ljubav. Svaki znak Zodijaka ljubavi pristupa na drugačiji način.

Ovan

Ovan je neovisan i točno zna što želi od života. Ipak, vrlo često djeluje pregrubo, bezobzirno i bezobrazno, makar mu je to vrlo rijetko cilj. Ovnovima treba netko tko će smiriti njihovu vatrenu osobnost – osoba koja komunicira jasno, otvorena je i društvena. Ovnovi uvijek idu za svojim ciljem i žele osobu koja je ambiciozna i radi na ostvarenju svojih ciljeva.

Saznajte kako zavesti Ovna!

Bik

Bik je ponekad jako tvrdoglav, ali ispod grube i bezobzirne vanjštine se krije osjetljiva i brižna duša. Želite nekoga tko se ne boji teškog rada, tko može kroz život prolaziti potpuno samostalno i neovisno. Volite razmaziti ljude do kojih vam je stalo, ali isto to očekujete zauzvrat. Niste baš najbolji s riječima, ali svoju ljubav i privrženost bez poteškoća pokazujete djelima.

Saznajte kako zavesti Bika!

Blizanci

Blizanci nikada ne znaju što žele, naročito kada je u pitanju ljubav. U jednom trenutku želite ozbiljnu vezu, a već u drugom se želite zabavljati i istraživati druge opcije. Možete se predomisliti u sekundi, što frustrira ljude oko vas, ali i vas same. Kada je riječ o ljubavi, želite osobu koja je otvorena, komunikativna i zabavna. Nekoga tko je pun života i tko vas neće usporavati.

Saznajte kako zavesti Blizance!

Rak

Rak je složena i osjetljiva duša puna ljubavi. Raka je vrlo lako shvatiti pogrešno. Kada se Rak zaljubi, to je jako intenzivno. Intenzivnije od bilo kojeg drugog znaka. Rak svoje srce nosi na dlanu i jako lako ga je povrijediti. Žele nekoga tko ljubav doživljava jednako ozbiljno kao i oni, nekoga tko ne igra nikakve igrice. Raku je potrebna sigurnost i udobnost. Predstavnici ovog znaka imaju predivnu dušu i potreban im je netko jednako poseban.

Saznajte kako zavesti Raka!

Lav

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje. Kada je u pitanju ljubav, vole ozbiljne veze, ali će uvijek voljeti bezazleni flert i zavođenje drugih ljudi. Imaju puno toga za ponuditi, karizmatični su, zabavni i šarmantni. Njima je potreban netko tko će se nositi s njihovom potrebom da budu najglasniji i u centru pažnju, netko tko ih u potpunosti prihvaća takvima kakvi jesu.

Saznajte kako zavesti Lava!

Djevica

Djevica vrlo često previše razmišlja o svakoj situaciji u kojoj se nađe. Ima dobru dušu i zaljubljuje se u osobu koja je razumna. Ne daje srce bilo kome, već nekome tko je pametan, jak i šarmantan. Djevica je jako izbirljiva i to s vrlo dobrim razlogom. Neće ulaziti u odnos s bilo kime, već s nekime tko je poseban.

Saznajte kako zavesti Djevicu!

Vaga

Vaga žudi za stabilnošću i ravnotežom. Ne želi uzrokovati dramu. Vaga želi osobu koja se ne boji biti ono što jest, koja ide po ono što želi i koja ne uzrokuje dramu i scene. Ne želi igrati igrice, ona traži ono pravo. Po prirodi veliki mirotvorac i traži nekoga tko u njen život neće unositi turbulenciju.

Saznajte kako zavesti Vagu?

Škorpion

Škorpion je misteriozan i ima puno različitih emocija, ali ih vrlo rijetko pokazuje. Neovisan je i odličan zavodnik. Potreban mu je partner koji ga doživljava ozbiljno, ulijeva sigurnost i dopušta mu da iznosi svoje stavove bez prekidanja. Škorpion traži osoba koja razumije svaku njegovu emociju i ne okrivljuje ga zbog tih emocija.

Saznajte kako zavesti Škorpiona!

Strijelac

Strijelac je nemiran i ide iz veze u vezu. Ima veliko srce i stalo mu je do drugih ljudi, ali je istovremeno i zaigran. Potreban mu je netko tko će mu se potpuno emocionalno otvoriti, ali i istovremeno hraniti njegov avanturistički duh.

Saznajte kako zavesti Strijelca!

Jarac

Vjeran je i predivna osoba, ali se ponekad previše trudi. Njemu je potreban netko tko će ga odvući od svakodnevne rutine i pokazati mu kako se zabaviti. Jarac je vrlo često zatvoren i previše ozbiljan pa mu je potrebna osoba s dobrim smislom za humor, netko tko je slobodan. Uživa u ozbiljnim vezama i ne voli igrati igrice.

Saznajte kako zavesti Jarca!

Vodenjak

Ovaj znak žudi za intelektom i misterioznošću. Želi nekoga tko je potpuno drugačiji od drugih, malo kompliciran i spontan. Nekoga tko će ga držati na rubu i priuštiti nešto neočekivano svaki put kada pomisli da je baš sve shvatio. Iako je emocionalno distanciran, Vodenjak žudi za vezom koja je duboka, strastvena i puna intelektualnih razgovora. Izbirljiv je ali kada se zaljubi, zaljubi se jako.

Saznajte kako zavesti Vodenjaka!

Ribe

Ribe su osjetljive, maštovite i nose srce na dlanu. Lako ih je povrijediti i skrivaju osjećaje sve dok se ne osjećaju ugodno i opušteno. Nepredvidljive su, zabavne i zaigrane. Žele nekoga tko može umiriti njihovu turbulentnu narav.

Saznajte kako zavesti Ribe!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije