Kako do ravnog trbuha?

Kako do ravnog trbuha?

Kako do ravnog trbuha?
  • Objavljeno: Petak, 22.02.2013.
  • Broj pregleda: 23.912
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prehrana igra važnu ulogu u postizanju ravnog trbuha. Bez obzira na vježbanje i trud, trbuh neće postati ravan ako uz sve to ne pripazite na prehranu.

Namirnice koje će izravnati vaš trbuh su orašasti plodovi, grah i ostale mahunarke, špinat i ostalo zeleno lisnato povrće, obrani mliječni proizvodi, zobene pahuljice, jaja, puretina i ostalo nemasno meso, maslac od kikirikija, maslinovo ulje, kruh i pahuljice od cjelovitih žitarica, namirnice bogate proteinima kao što je sirutka i bobičasto voće.

Vašem tijelu trebaju proteini, zdrave masti i zdravi ugljikohidrati. Uz tjelovježbu je to sve što vam treba da biste izravnali trbuh. Sladoled? Možete ga jesti. Sendvič s mesom s roštilja? Također je prihvatljiva opcija.

2 žlice ovog napitka dnevno će ukloniti mast s trbuha!

Ove namirnice su najbolji izvor proteina, vlakana i ostalih nutrijenata koji će vam pomoći u borbi s mastima. U stvari, toliko su učinkovite da će zajedno s tjelovježbom mast zamijeniti mišićima. Cijela prehrana se može temeljiti na ovim namirnicama, uključujući i grickalice i međuobroke. Slijedite ove jednostavne korake:

  • u svaki obrok uvedite 1 do 2 namirnice i najmanje 1 u međuobrok
  • neka obrok sadrži ugljikohidrate, proteine i masti
  • svaki obrok treba sadržavati proteine.

Osim za ravan trbuh, ove namirnice su odlične za cjelokupno zdravlje. Smanjuju rizik od nastanka raznih bolesti, uključujući rak, srčane bolesti, srčani i moždani udar.

Orašasti plodovi

Grade mišiće, smanjuju žudnju za hranom, bore se protiv pretilosti, srčanih bolesti, povećavaju postotak mišićne mase, smanjuju vidljivost bora i reguliraju razinu krvnog tlaka.

Grah i ostale mahunarke

Grade mišiće, bore se protiv masti, reguliraju rad probavnog sustava, bore se protiv pretilosti, sprječavaju nastanak raka crijeva, srčanih bolesti i visokog krvnog tlaka.

Isprobajte sirup koji skida masne naslage s trbuha!

Špinat i ostalo zeleno lisnato povrće

Smanjuje razinu slobodnih radikala koji povećavaju rizik od nastanka raznih bolesti i ubrzavaju proces starenja, sprječavaju nastanak raka, srčanih bolesti, pretilosti i osteoporoze.

Obrani mliječni proizvodi

Grade i jačaju kosti, pomažu u mršavljenju, sprječavaju nastanak osteoporoze i pretilosti, reguliraju razinu krvnog tlaka i sprječavaju nastanak raka.

Zobene pahuljice

Povećavaju razinu energije, reguliraju razinu kolesterola i šećera i krvi, sprječavaju nastanak srčanih bolesti, dijabetesa, raka crijeva i pretilosti.

Jaja

Grade mišiće, troše masti i bore se protiv pretilosti.

Napravite napitak od hrena i limuna koji topi mast s trbuha!

Puretina i ostalo nemasno meso

Grade mišiće, jačaju imunološki sustav, bore se protiv pretilosti i sprječavaju nastanak raznih bolesti.

Maslac od kikirikija

Povećava razinu testosterona, gradi mišiće, troši masti, sprječava nastanak pretilosti, potiče mršavljenje, smanjuje vidljivost bora i sprječava nastanak srčanih bolesti.

Maslinovo ulje

Regulira razinu kolesterola, jača imunološki sustav, bori se protiv pretilosti, smanjuje rizik od nastanka raka, srčanih bolesti i regulira razinu krvnog tlaka.

Izravnajte trbuh ovim vježbama za samo 14 dana!

Kruh i pahuljice od cjelovitih žitarica

Sprječavaju pohranjivanje masti, bore se protiv pretilosti, sprječavaju nastanak raka, reguliraju razinu krvnog tlaka i smanjuju rizik od nastanka srčanih bolesti.

Sirutka

Gradi mišiće, troši masti i bori se protiv pretilosti.

Bobičasto voće

Štiti srce i vid, poboljšavaju ravnotežu, koordinaciju i kratkoročno pamćenje, sprječava žudnju za hranom, smanjuje rizik od nastanka srčanih bolesti, raka i pretilosti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije