Koji kupus pomaže kod bolova u mišićima: sirovi, kuhani ili ni jedan od njih?

Koji kupus pomaže kod bolova u mišićima: sirovi, kuhani ili ni jedan od njih?

Koji kupus pomaže kod bolova u mišićima: sirovi, kuhani ili ni jedan od njih?
  • Objavljeno: Subota, 29.09.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Bolovi u mišićima mogu biti posljedica umora ili stresa i često nas potaknu da se sami aktiviramo i tražimo po internetu različite prirodne lijekove protiv bolova. Istina je da možemo pomoći sebi samima čim osjetimo bol. No, ne treba nasjedati na sve što piše na internetu jer u ogromnoj ponudi postoje mnogi proizvodi i prirodne metode koje su izuzetno nepraktične, ali se uz njih veže mit.

JE LI RJEŠENJE KUPUS?

Naše su bake vjerovale da se različite vrste povrtnih biljaka mogu upotrebljavati i za ublažavanje boli. Jedna od tih vrsta je i kupus. S lista kupusa treba skinuti tvrdi dio i položiti ga na bolno mjesto. No prije nego što položite listove kupusa na bolno mjesto, sudeći po izvorima, trebalo bi namazati bolno područje uljem. Oblog treba ostaviti na bolnom mjestu tri sata. Taj postupak, koji bi trebao ublažiti bol, trebao bi se ponavljati od sedam do deset dana.

POSTOJI JEDNOSTAVNO RJEŠENJE

https://www.youtube.com/watch?v=8mp4-UXCUXM

Postoji jednostavnija i učinkovitija prirodna metoda za ublažavanje boli u mišićima. Rosacta®je bezreceptni lijek, sadrži eterično ulje ružmarina za prirodno olakšavanje boli u mišićima i blagih poremećaja periferne cirkulacije krvi. Prirodan pristup olakšavanju bolova u mišićima, kao što je bol zbog prekomjerne tjelesne aktivnosti, sportskih ozljeda, bol zbog nedostatka fizičke aktivnosti, ukočenost vrata i ramenog obruča zbog stresa te bolne i umorne noge.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije