Božićni pokloni za muškarce

Božićni pokloni za muškarce

Božićni pokloni za muškarce
  • Objavljeno: Nedjelja, 22.12.2019.
  • Broj pregleda: 604
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF / Hrvatski kišobran

Kategorija: Božić

Iako je, u teoriji, odabir božićnih poklona slatka muka, u praksi se često pretvori u noćnu moru. Lako se izgubiti u moru ideja i prijedloga kojima ste okruženi sa svih strana.

Je li vam se ikada dogodilo da nakon toliko traženja jednostavno odustanete i odaberete ono što vam se u tom trenutku našlo pod rukom? Ili još gore, kupite ono što ta osoba već ima ili pak neće nikada koristiti ali vam se u tom trenutku učinilo dobrim izborom? Nama je. Više puta.

Kako vam ove godine odabir poklona za muškarce ne bi postao noćna mora, odlučili smo napraviti malo istraživanje među kolegama kako bismo provjerili kakve poklone oni vole dobiti za Božić. Bez obzira radi li se o prijatelju, partneru, sinu ili ocu, s ovim prijedlozima poklona sigurno nećete pogriješiti.

Sportska oprema i dodaci

Ako je muškarac kojem kupujete poklon sportskog duha onda s poklonima vezanima uz sport nećete pogriješiti. Radi li se o zaljubljeniku u nogomet ili neki drugi sport tada potražite dres, šal ili neki drugi rekvizit s njegovom omiljenom momčadi. S druge pak strane, ako je riječ o sportašu ili rekreativcu tada je najbolje izabrati nešto od sportske opreme ili dodataka prehrani.

Stripovi

Bez obzira na to što su muškarci kojima kupujete poklone već odrasli, mnogi od njih vole na poklon dobiti nešto što će ih vratiti u djetinjstvo. Jedan od naših prijedloga su klasični stripovi, pogotovo ako je riječ o nekom od starijih kolekcionarskih izdanja.

Knjiga

Poražavajući rezultati istraživanja kažu da sve manje i manje čitamo. Štoviše, mnogi od nas godišnje ne pročitaju niti jednu knjigu. U većini slučajeva razlog tome je nedostatak slobodnog vremena zbog modernog načina života. Odaberete li knjigu kao poklon, muškarac kojem je namijenjena sigurno neće postati dio ove statistike jer će ga knjiga na polici potaknuti da barem povremeno zaviri unutar korica.

Tehnologija i uređaji

Muškarci koji prate trendove i vole prvi isprobavati nove uređaje bit će najsretniji ako pod borom pronađu neki novi gadget. To može biti neki novi uređaj na tržištu koji još nije imao priliku isprobati ili pak novija verzija nekog uređaja kojeg već ima. U svakom slučaju kada je riječ o ljubiteljima moderne tehnologije ne možete pogriješiti.

Personalizirani kišobran

Želite li darovati nešto drugačije i što će ostaviti ‘’vau efekt’’ kod osobe kojoj je poklon namijenjen, tada je naš prijedlog kišobran. Ali ne bilo kakav, već onaj koji osim praktične strane, stilski izgleda privlačno. Primjer takvog kišobrana je Hrvatski kišobran koji je prepoznat kao praktičan dar koji štiti korisnika od padalina te pridonosi njegovom stilu.

Ovaj brand omogućuje svojim korisnicima da sami dizajniraju kišobran u konfiguratoru na web stranici. Personalizirani kišobran dizajniran u konfiguratoru izrazito je prihvaćen dar jer će darivana osoba dobiti nešto što je jedinstveno i u što je netko tko je poklanja uložio truda te će joj s pravim odabirom elemenata pokazati koliko je poznaje i što to voli kod nje. Na personalizirani kišobran kojeg dizajnirate u konfiguratoru možete dodati bilo koju boju iz spektra boja, napisati citat ili neku izjavu po kojoj se ističe osoba kojoj darujete personalizirani kišobran. Također možete postaviti i fotografiju po izboru.

hrvatski personalizirani kišobran


Primjer personaliziranog kišobrana

U konfiguratoru osim dizajniranja platna, odabirete okvir za kišobran ovisno o tome želite li da isti ima više ili manje žica. Veliki izbor drški također će dati poseban akcent kišobranu. Posebno treba istaknuti drške u boji koje dolaze u nekoliko različitih modela i koje su također dio proizvodnje. One će svojim bojama dodatno naglasiti dizajn klobuka te vas istaknuti. Ne smiju se izostaviti ni drške u boji s glitter efektom koje su posebno obožavane i birane od strane korisnica kišobrana dizajniranih u konfiguratoru. Osim za Božić, personalizirani kišobran odličan je izbor za poklon u bilo kojoj drugoj prigodi.

Za čitatelje CentraZdravlja smo pripremili jedno posebno iznenađenje. U nedjelju 22.12. na našem Facebook fan page-u očekuje vas posebno božićno darivanje u kojem možete osvojiti personalizirani kišobran koji ćete sami dizajnirati u konfiguratoru.

Najnovije

Najčitanije