Božićni pokloni za muškarce

Božićni pokloni za muškarce

Božićni pokloni za muškarce
  • Objavljeno: Nedjelja, 22.12.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Božić

Iako je, u teoriji, odabir božićnih poklona slatka muka, u praksi se često pretvori u noćnu moru. Lako se izgubiti u moru ideja i prijedloga kojima ste okruženi sa svih strana.

Je li vam se ikada dogodilo da nakon toliko traženja jednostavno odustanete i odaberete ono što vam se u tom trenutku našlo pod rukom? Ili još gore, kupite ono što ta osoba već ima ili pak neće nikada koristiti ali vam se u tom trenutku učinilo dobrim izborom? Nama je. Više puta.

Kako vam ove godine odabir poklona za muškarce ne bi postao noćna mora, odlučili smo napraviti malo istraživanje među kolegama kako bismo provjerili kakve poklone oni vole dobiti za Božić. Bez obzira radi li se o prijatelju, partneru, sinu ili ocu, s ovim prijedlozima poklona sigurno nećete pogriješiti.

Sportska oprema i dodaci

Ako je muškarac kojem kupujete poklon sportskog duha onda s poklonima vezanima uz sport nećete pogriješiti. Radi li se o zaljubljeniku u nogomet ili neki drugi sport tada potražite dres, šal ili neki drugi rekvizit s njegovom omiljenom momčadi. S druge pak strane, ako je riječ o sportašu ili rekreativcu tada je najbolje izabrati nešto od sportske opreme ili dodataka prehrani.

Stripovi

Bez obzira na to što su muškarci kojima kupujete poklone već odrasli, mnogi od njih vole na poklon dobiti nešto što će ih vratiti u djetinjstvo. Jedan od naših prijedloga su klasični stripovi, pogotovo ako je riječ o nekom od starijih kolekcionarskih izdanja.

Knjiga

Poražavajući rezultati istraživanja kažu da sve manje i manje čitamo. Štoviše, mnogi od nas godišnje ne pročitaju niti jednu knjigu. U većini slučajeva razlog tome je nedostatak slobodnog vremena zbog modernog načina života. Odaberete li knjigu kao poklon, muškarac kojem je namijenjena sigurno neće postati dio ove statistike jer će ga knjiga na polici potaknuti da barem povremeno zaviri unutar korica.

Tehnologija i uređaji

Muškarci koji prate trendove i vole prvi isprobavati nove uređaje bit će najsretniji ako pod borom pronađu neki novi gadget. To može biti neki novi uređaj na tržištu koji još nije imao priliku isprobati ili pak novija verzija nekog uređaja kojeg već ima. U svakom slučaju kada je riječ o ljubiteljima moderne tehnologije ne možete pogriješiti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije