Numerološka prognoza za travanj

Numerološka prognoza za travanj

Numerološka prognoza za travanj
  • Objavljeno: Utorak, 07.04.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Priroda ovog ciklusa je neočekivani razvoj. Ono što na prvi pogled izgleda kao prevrat ili nastavak uobičajenih ograničenja može biti katalizator za pozitivno kretanje prema naprijed. Možete doživjeti značajnu promjenu perspektive jer ste pronašli novi pogled na svoju situaciju. To je dobra stvar. Potpuna promjena stava omogućuje lakši tok uz životne plime i oseke i iskorištavanje novih mogućnosti kako se pojavljuju.

Do sada ste već jako umorni od borbe za održavanje nezadovoljavajućeg statusa quo. Bez obzira na to kako se činilo, ovaj mjesec imate puno slobode. Samo nemojte pogriješiti i ovo stanje zamijeniti s frustracijom jer ne znate što je vaš sljedeći korak.

Temeljite li svoje odluke na starim informacijama ili zastarjelim metodama i navikama? Je li vas neočekivana situacija izbacila iz rutine? Bojite li se da će zbog promjena drugi imati loše mišljenje o vama? Ne zaboravite da je ljubav bez slobode zapravo zatvor. Sloboda daje prostor koji nam je potreban kako bismo mogli doživjeti bezuvjetnu ljubav. Događaji ovog mjeseca vas zapravo oslobađaju i daju vam priliku da započnete proces stvaranja sretnijih uvjeta.

Ne zaboravite da ova godina obilježava potpuno novu eru vašeg života. Trenutni problemi su privremeni i podsjećaju vas na ono što je potrebno promijeniti. Tu ste gdje trebate biti. Trebate imati iskustvo koje imate jer u travnju postoji mogućnost da uspijete ako možete prihvatiti priliku za ono što je.

Ako ne znate što osjećate, ne možete znati ni što očekivati. Ako ne može razlikovati misli i osjećaje, vaša stvarnost će također biti zbunjujuća. Ako ne očekujete pozitivne promjene, nedostatak pozitivnih promjena je ono što ćete dobiti. Što osjećate?

Budite iskreni prema sebi, a ne zaboravite da promjena znači potpunu i drastičnu promjenu u načinu na koji promatramo, shvaćamo, pristupamo i odupiremo se situaciji u kojoj se nalazimo.

Travanj ističe fizičku, instinktivnu i senzualnu stranu života i poziva vas da više budete svjesni svog tijela i fizičke prisutnosti. Prepoznajte pogreške i prestanite ih ponavljati. Znate koliko ste bili ovisni o određenim ljudima i stvarima. Sada morate početi preuzimati punu odgovornost za sebe i djelovati u svom najboljem interesu.

Učite kako stvoriti ono što želite, ali morate biti iskreni prema sebi o svom sadašnjem položaju. Čak i ako imate strastveni cilj a ne znate gdje ste, nećete moći osjetiti smjer u kojem trebate krenuti. Prihvaćanje toga nije poraz. To je hrabar čin suočavanja sa stvarnošću. Ako ne možete prihvatiti vlastitu stvarnost, vaš život će zauvijek biti nezadovoljavajuća iluzija. Prestanite bježati od svoje prošlosti! Prošlost je puna znanja i iskustva. Morate ju naučiti prihvatiti. Tek tada ćete moći osjetiti i stvoriti ono što želite.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije