Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.
  • Objavljeno: Subota, 01.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

DJEVICA

DJEVICA HOROSKOP ZA SIJEČANJ

Ljubav: Neki će doživjeti lijep susret na početku mjeseca. U pitanju je nedostižna osoba, barem ćete vi tako misliti na početku. Ali varate se jer ovdje mogu biti zanimljivi događaji pa se prepustite uživanju nakon dužeg vremena. Oni koji su u braku ili ozbiljnoj vezi bi trebali na miru razriješiti svoju situaciju. Umiješali su se ljudi i nastala je čitava zbrka oko ničega, a vas dvoje trpite zbog toga. Hladnoća i odbojnost će postati vaša svakodnevica, ako nešto ne poduzmete.

Posao: Pokušajte pobjeći od nekih nesređenih odnosa u kući, bilo da se radi o ljubavnim ili obiteljskim. Moguće je da u prvom tjednu siječnja prisustvujete nekoj nemiloj situaciji ili raspravi među suradnicima. Nije dobro birati stranu. Savjet zvijezda je da ostanete neutralni, jer što god učinili nekome biste se mogli zamjeriti. Nastavak mjeseca nosi istovjetnu energiju. Kolotečina vas može staviti u poziciju da razmišljate o promjeni posla.

Zdravlje: S obzirom na sav stres kojem ste izloženi, organizam vam je otporan. Konzumirajte namirnice koje su bogate vitaminima i mineralima. Budite oprezni na kraju mjeseca. Mogući su urološki problemi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije