Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.
  • Objavljeno: Subota, 01.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VAGA

VAGA HOROSKOP ZA SIJEČANJ

Ljubav: Zaista bi bilo šteta izgubiti jedno drugo. Neki od vas su izgubili povjerenje u mnoge, a posebno u jednu osobu. Zapitajte se pretjerujete li možda i imate li previsoke zahtjeve? Slobodnima se smiješi sreća jer ćete upoznati zanimljivu osobu već u prvim danima siječnja s kojom dijelite interese i s kojima komunikacija ide spontano. To do sada niste doživjeli i nećete biti neodlučni odgovara li vam ta osoba ili ne, već ćete jednostavno znati da je to to.

Posao: U dogledno vrijeme ćete postati zadovoljniji svojom financijskom situacijom, što će vam popraviti raspoloženje. Nakon 10. siječnja će nastati konflikti koji su tinjali u posljednje vrijeme. Ovaj period iskoristite za rješavanja nekih nesuglasica na poslu. Period nemira i brige neće dugo trajati, već će se intenzivno pojavljivati s vremena na vrijeme tijekom cijelog mjeseca. Kraj mjeseca već donosi stari ritam koji vam odgovara.

Zdravlje: Za one koji se trude ostati u drugom stanju dolazi lijepo razdoblje u kojem će razveseliti sebe, a i bližnje. Ako ste već u drugom stanju obratite pažnju na prehranu. Postoji pojačana mogućnost od urogenitalne infekcije sredinom mjeseca.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije