Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.
  • Objavljeno: Subota, 01.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RIBE

RIBE HOROSKOP ZA SIJEČANJ

Ljubav: Odgovarat će vam društvo starih provjerenih prijatelja. Slobodnim Ribama će se događati da prijatelji svojim idejama pokušavaju usmjeriti njihov ljubavni život. Nije naodmet slušati, ali ipak učinite onako kako nalaže vaše srce. Ovog puta je potrebno držati se svog mišljenja i svog puta. Možda vaš partner nije u pravu, ali mu ipak prepustite inicijativu. Obostrano ukazivanje na propuste je naštetilo vašem odnosu.

Posao: Na poslu se od vas traži nešto što niste u stanju ispuniti. Počnite tražiti prave informacije na pravom mjestu da biste znali kako reagirati. Postavite realnije ciljeve i sve će doći na svoje mjesto. Strah vas može samo paralizirati i automatski vam donijeti probleme bez problema. Nakon 14. siječnja je vrlo vjerojatno da ćete pronaći mnogo bolje rješenje nego što se sada nadate. U periodu koji je pred vama neophodno je držati pravu stranu.

Zdravlje: Potrebno je obratiti posebnu pozornost na cirkulaciju u nogama. Mogu se javiti manji problemi kao i otežano hodanje. Uzimajte potrebne lijekove i radite vježbe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije