Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.
  • Objavljeno: Subota, 01.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

JARAC

JARAC HOROSKOP ZA SIJEČANJ

Ljubav: Vrijeme JE promjena. Kao da su vam se oči otvorile. Bit ćete ponosni, a i vaš partner s vama. Sve to će unijeti mir i harmoniju, ali dok se neke situacije ne realiziraju, vi nećete vjerovati. Pojedini su razočarani u prijatelje, obitelj i osjećaju se sami na svijetu. Potreba da se sakrijete od svih je više nego evidentna i trebate to učiniti, jer ćete samo na taj način naći svoj mir i put koji vas vodi u budućnost.

Posao: Neke poslove ćete završiti u posljednjem trenutku. Neorganiziranost vas nervira, ali nije sve do vas. Vi možete učiniti samo ono što je na vama. Neki od vas bi trebali obratiti pažnju na moguće pogreške u papirologiji. Izgleda da se neki problemi ponovno vraćaju. Osoba do čijeg vam je mišljenja stalo vas poštuje. Čitava priča oko rješavanja nekadašnjih nesuglasica vam otvara iznimne poslovne i materijalne mogućnosti pa će samim time i stabilnost biti dio vaše budućnosti.

Zdravlje: Otežano vam je kretanje. Sredinom mjeseca su mogući intenzivni problemi s kralježnicom i nogama. Uzimajte tablete protiv bolova.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije