Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.
  • Objavljeno: Subota, 01.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RAK

RAK HOROSKOP ZA SIJEČANJ

Ljubav: Nečija naklonost će vam imponirati. Niste se nadali ni u snu niste sanjali da će baš ta osoba pokazati svoje zanimanje za vas. Niste svjesni da ste u centru pažnje, jer ste tip koji više voli biti izvan pogleda. Osobama u braku se događa flert i pravdaju se da ga nisu mogli izbjeći, ali… Hmm… ma uživajte, ionako neće dugo trajati. Ako ste u stabilnoj vezi, partner će vas staviti na kušnju. Neke stare greške su ponovno u fokusu kroz priču nekih ljudi. Tenzija i svađa su mogući oko 12. siječnja kada je takva situacija u pitanju.

Posao: Netko od suradnika očekuje da potpuno preuzmete odgovornost. Ne biste se inače trebali premišljati, ali u ovom trenutku to ipak činite. Mala greška, pogrešan potez i vi možete u toj priči izvući deblji kraj. Financije su uglavnom u redu, ali će oko Nove Godine i blagdana partner napraviti veće troškove.

Zdravlje: Izbjegavajte alkohol i prekomjerno pušenje. Jedan od čestih problema koji se javljaju kod vas tijekom ovog mjeseca je problem s debelim crijevom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije