Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za siječanj 2022.
  • Objavljeno: Subota, 01.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

LAV

LAV HOROSKOP ZA SIJEČANJ

Ljubav: Vrlo ste nervozni, iako promjene idu željenim tijekom. U vezi ste prošli najkritičniju fazu i nema bojazni da će se ista ponoviti. Potrudite se ne raspravljati o nedoumicama iz prošlosti, jer to nema smisla, već samo izaziva napetost kod oboje. Oprezno u prijateljstvima, ako želite da se neki odnos produbi ili nastavi. Kod nekih ljudi ste izgubili povjerenje i teško je da ćete ga ikada moći povratiti. Možda je vrijeme da sami sa sobom stavite točku i da u novu godinu uđete s novim ja.

Posao: U ovom periodu dobivate pojačanu energiju koju koristite za obavljanje napornih poslova. Pazite samo da u tome ne pretjerate. Morate naći vremena za odmor. Bit ćete frustrirani zbog prenatrpanog rasporeda, iako ste svjesni da ste zastoj sami izazvali. Ali što je tu je. Dani praznika će uglavnom biti vaši radni dani. Lavovi koji nisu u radnom odnosu, a čekaju informacije, mogu se obradovati u drugoj polovici mjeseca jer dolazi ugodno iznenađenje.

Zdravlje: Mogući su problemi s krvnim tlakom, glavoboljom, bolovima u nogama i glavi. Redovito uzimajte propisane lijekove.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije