Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj
  • Objavljeno: Petak, 01.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Za mnoge znakove Zodijaka, srpanj će biti spektakularno i pozitivno razdoblje. Možda malo neobično i ludo, ali bez sumnje pozitivno. Ostvarit ćete većinu svojih planova i dovršiti gotovo sve započete projekte. Za time žudite posljednjih 6 mjeseci i sada ćete konačno zaključiti većinu životnih poglavlja. Sada je vrlo važno konačno shvatiti razliku između kvalitete i kvantitete. Vaši glavni saveznici su Uran i Mjesec. Ova kombinacija nam donosi brojne kontroverzne događaje. Čeka vas uspjeh, ali ne nužno onakav kakav ste očekivali. Bez obzira na to kojem elementu Zodijaka pripadate, bez sumnje možete očekivati mnoštvo iznenađenja koja će biti posljedica vašeg prethodnog djelovanja. Mjesec i Uran će biti dovoljno jaki da neutraliziraju gotovo sav negativan utjecaj pa će se štićenici ovih planeta naći u prilično povoljnom položaju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U isto vrijeme će među nebeskim tijelima Sunčevog sustava biti i onih koji će dati sve od sebe da spriječe provedbu vaših planova. Koliko će ti pokušaji biti uspješni, to je već drugo pitanje. Za vas je sada najvažnije steći nova iskustva i naučiti nešto iz prepreka s kojima ćete se susresti. Naročito morate biti oprezni ako je vaš znak na bilo koji način povezan s Plutonom. Njegov utjecaj neće biti jak, ali će biti negativan i usmjeren prema vašim najslabijim točkama. Pluton će imati Saturn kao pomagača. Sada je teško reći koja životna područja će biti zahvaćena jer će se stvari odvijati drugačije za svaki znak. Zvijezde vam sada savjetuju oprez, ali će sadašnja situacija ovisiti najviše o tome koliko ste ispravno postupali tijekom prethodnih životnih faza.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Nema razloga za paniku jer se neće dogoditi ništa naročito strašno. Sada ste okruženi toplinom, ljetom i zabavom. Vodeni (Rak, Škorpion i Ribe) i vatreni (Ovan, Lav i Strijelac) znakovi mogu očekivati poprilično jednaku životnu situaciju. Sunce će i dalje biti vaš nebeski vođa, što je naročito pozitivno jer je Sunce najjače upravo za vrijeme ljeta. Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će imati Veneru kao dodatnog zaštitnika koja će donijeti niz prednosti u ljubavnom životu. Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) će kao zaštitnika imati Mars koji će bez sumnje biti jak. Svaki horoskopski znak će biti dovoljno zaštićen i neće moći okriviti zvijezde za nepovoljne događaje. Drugim riječima, sada sami snosite odgovornost za svoje postupke i sami ste odgovorni za svaku situaciju u kojoj se nađete.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije