Numerološka prognoza za mjesec srpanj

Numerološka prognoza za mjesec srpanj

Numerološka prognoza za mjesec srpanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2016. godine (2+1+6=9). U ovom slučaju, to je 8 + 9 = 17. Broj 17 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+7=8. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 8.

Ako sami ne uspijete pronaći način da se ovaj mjesec umirite, energija broja 2 će vam u tome pomoći. Strpljenje je ono što vam je sada prijeko potrebno. Određene situacije će se sada preokrenuti, a vi ćete biti anksiozni ili oslobođeni.

Još uvijek vodite borbu s emocijama koje ste doživjeli u prošlosti. Jedini način da se oslobodite tog pritiska je prihvaćanje prošlosti kao dijela sebe. Ako ne možete u potpunosti prihvatiti svoju prošlost ili namjerno potiskujete određene dijelove prošlosti, velika je vjerojatnost da ćete se s njima suočavati kasnije. Nećete moći krenuti dalje dok god ne otpustiti sve što ste prije osjećali.

Potpuno je prirodno bojati se osjećaja s kojima ste se susreli u prošlosti, ali je isto tako prijeko potrebno shvatiti važnost prihvaćanja. Vaša prošlost je nešto što ne možete promijeniti. To su iskustva koja su vas učinila mudrijima. Nema sumnje u to da ste napravili određene pogreške. Sigurno ste osjetili razočaranje i tugu. Iskustva iz prošlosti će vas učiniti mudrijima ako iz njih nešto naučite i ako prestanete ponavljati iste pogreške.

Što god da se događa u sadašnjosti je zapravo prilika da steknete nova iskustva. Što više budete forsirali nešto, to će vas energija broja 2 više vraćati unazad. Usporite i surađujte.

Nemojte suradnju zamijeniti s podčinjenošću ili strpljenje s neučinkovitošću. Sebi više ne smijete dopustiti život prema očekivanjima drugih. Druge osobe iz vašeg okruženja trebaju živjeti onako kako žele, a vi sami morate odabrati kako ćete živjeti svoj život.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Važno je shvatiti kako je vrijeme trenutno na vašoj strani. Izrazite svoje osjećaje i oslobodite se straha koji potiče osjećaj zarobljenosti. Trenutno se nalazite na odličnom položaju i primijetit ćete da je vaše osobno zadovoljstvo puno intenzivnije od straha od neuspjeha.

Ove godine ćete biti u položaju koji će vas prisiliti na suradnju, toleranciju, diplomaciju i kontrolu ljutnje. Broj 2 će vam pomoći da naučite bolje upravljati osjećajem ljutnje i nestrpljivošću.

Možda ste pokušali biti tolerantni ali biste se na kraju uvijek naljutili. Shvatili ste da vam tolerancija više nije dovoljna. Prihvaćanje stvarnosti i bolje razumijevanje zašto je nešto tako kako je će vam pomoći da shvatite zašto se nešto događa tako kako se događa. Bez svega toga ćete se uvijek boriti s posljedicama, a nećete znati zašto su one takve. Dopustite svojoj ljutnji izlazak na površinu. Izrazite ju. Dopustite da napusti vaše tijelo, ali na način koji neće nikome nauditi. Dopustite da ljutnju zamijeni razumijevanje, mir i strpljenje.

Budite ljubazni i pažljivi. Krivnja i okrivljavanje vam neće donijeti ništa. Vaša želja da oprostite sebi ili nekome drugome će vam omogućiti da vidite stvari onakvima kakve uistinu jesu. Tek ćete tada biti u stanju učinkovit komunicirati.

Fokusirajte se na timski rad i suradnju. Drugima je potrebna vaša podrška, ali je i vama potrebna njihova. U ovom mjesecu ćete uživati u vibracijama koje će vam dopustiti da zaboravite na svoja ograničenja i budete emocionalno uključeni u okolnosti u kojima ste se našli. Srpanj je uistinu složen mjesec, ali sve u svrhu toga da vas nauči koja je važnost samopoštovanja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije