Numerološka prognoza za prosinac

Numerološka prognoza za prosinac

Numerološka prognoza za prosinac
  • Objavljeno: Srijeda, 02.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Sada ste u ciklusu u kojem će prevladavati vaši osjećaji. Vrijeme je da ih u potpunosti prihvatite. Vrlo vjerojatno ćete se naći u nekoj situaciji koja će u vama izazvati burne emocije. To će vas podsjetiti da se trebate posvetiti sebi.

Jedna aktivnost, situacija ili odnos će doći do kraja. To ćete teško prihvatiti i odbijat ćete shvatiti da se to stvarno događa. Sada je vrijeme da sve to ostavite iza sebe i posvetite se osobnom razvoju. Nemojte ni slučajno potiskivati osjećaje. Jedino iskrenim izražavanjem svega što mislite i osjećate ćete moći krenuti naprijed i razvijati se na način koji odaberete.

Nema smisla prihvaćati odgovornosti koje vam ne pripadaju. Nemojte dopustiti da vas nešto iz prošlosti opsjeda ako tome više nema mjesta u budućnosti. Sada je vrijeme da odbacite sve ono što vam ne treba i počnete čistiti svoj život u svakom smislu. Završite sva poglavlja koja vas zbunjuju i u kojima više ne vidite smisao. Stanite na kraj neravnoteži i borbi za moć. Tek tada ćete postati smireni i opušteni.

Ljubav nije prisutna na mjestima na kojima su prisutni krivnja i potreba za kontrolom. Oprost, osjećaj ravnoteže, tolerancija i pozitivnost su prisutni tamo gdje je prisutna sloboda. Sada imate priliku sve ovo postići i napredovati u emotivnom i psihičkom smislu. Shvatite da svaki kraj znači novi početak. Ovaj mjesec ćete puno toga završiti. Oprostit ćete se s nekim ljudima i situacijama. Možda će vam sada biti teško, ali će vam kasnije biti puno lakše.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Sljedeća godina je godina promišljanja, istraživanja, učenja, analiziranja, razmišljanja i planiranja. Ako to nije ono što ste imali na umu za sljedeću godinu, shvatite da je smisao života napredovanje u svakom pogledu. Da biste to proveli u djelo, morat ćete prihvatiti sve što vam donosi sljedeća godina.

Sljedeća godina će naglasiti sve nesavršenosti u vašem životu. Ovo je godina koja vam daje priliku da nadogradite svoje znanje i postanete mudriji i kreativniji.

Obratite pažnju na to koliko ste naučili o ljubavi, slobodi i odgovornosti. Osjetite ljubav koja vas okružuje i pustite da u vaš život uđu stvari koje priželjkujete i cijenite. Ljubav je ono što život čini posebnim i ispunjenim. Ovaj mjesec posvetite pažnju svojoj obitelji i partneru. Fokusirajte se na postizanje ravnoteže i mira.

Ovo je doba godine kada osjećaji dolaze do izražaja. Ljudi postaju blagi, opraštaju i žude za promjenama. Tijekom ovog mjeseca trebate se posvetiti isključivo sadašnjosti i uživati u trenutku koji se trenutno odvija. Ispunite ga ljubavlju i jednakosti. Pozitivne emocije širite svuda oko sebe i vrlo brzo ćete shvatiti da vam se one u jednakoj količini i jednakim intenzitetom vraćaju.

Oprostite. Otpustite prošlost i ostavite ju u prošlosti. Vaša prošlost više nije dio vas. Prihvatite ju s ljubavlju. Sve što se naučili ove godine, pozitivna ili negativna iskustva, vas čine mudrijima. To vam nitko nikada neće moći uzeti. Sljedeća godina će biti puna ljubavi i razumijevanja. Nju će obilježiti jedno veliko unutarnje putovanje i učenje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije