Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!
  • Objavljeno: Subota, 31.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Vrijeme je da se suočite sa stvarnošću i prionete na posao. Usredotočite se na materijalne, financijske i radne odnose. Samopouzdanje i odlučnost će vam pomoći da u trenutnim okolnostima izvučete najbolje. Briga za druge će poboljšati vaše odnose, ali može poboljšati i tjelesno zdravlje smanjujući pritisak.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Poznata se situacija može raspasti. Bez tog prevrata nećete moći vidjeti nove mogućnosti osobne moći i učinkovitog rješavanja problema. Ako doista prihvatite realnost i ne borite se protiv nje, primijetit ćete nešto što prije niste mogli vidjeti. Privlačite ono što odašiljete u svijet. Na ovaj način sprječavate stagnaciju. I dalje vjerujte u sebe bez obzira na to što se događa oko vas. Ovo je prilika da se odmaknete od nečega što vam više ne služi.

Proširite svoje sposobnosti i nadogradite ​​svoje talente. Tako ćete poduzeti daljnje pozitivne korake. Radit ćete marljivije nego ikada. Možda ćete početi sumnjati u svoje sposobnosti. Samo idite korak po korak i odmorite se kada ste umorni.

Poslovni i materijalni interesi mogu biti poboljšani putem učinkovitosti i organizacije. Obratite pozornost na detalje, ali imajte na umu i veliku sliku. Pojednostavite stvar. Nemojte ih dodatno komplicirati.

Ovo je prilika za razvoj realnijeg osjećaja moći. Vizualizirajte ono što želite i polako krenite prema cilju. Sada trebate pronaći samopouzdanje, dostojanstvo i strast, i poduzeti nešto.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Klonite se brzih rješenja i pokušaja manipulacije, bez obzira na to koliko ih suptilno možete izvesti. Ne zaboravite da prosperitet nije za odabrane i pripada svima na Zemlji. Blagostanje prvo morate osjetiti iznutra. Možete biti bez novca, a ne osjećati se siromašnima. Kada ste siromašni, to je zato što ste podcijenili svoju sposobnost za promjenom stvari. Kada osjetite bogatstvo vlastitog potencijala, ne možete se osjećati loše jer je vaš potencijal, vaš sposobnost, glavni resurs.

Drugi nisu uzrok vaših problema. Sami morate preuzeti odgovornost. Borite se za ono što želite, ali ne kroz agresiju. Cijenite ono što već imate i iskoristite to da biste dobili ono što želite. Imate svoju kreativnost, znanje, vjeru u sebe i druge nematerijalne prednosti.

Travanj nudi osjećaj za postignuće. Samo iz osjećaja zahvalnosti slijede veći uspjesi. Do kraja travnja biste mogli postići značajan napredak koji uključuje postojeći aspekt života koji se razvija na novoj i ugodnoj razini.

Najnovije

Najčitanije