Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!
  • Objavljeno: Subota, 31.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 3

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Nalazite se u čudnoj magli. Nema mjesta brzopletim odlukama ili neplaniranim potezima. Osjećaj nesigurnosti ne može biti tako loš jer je vašem osjećaju za smjer u ovoj fazi doista potrebna prilagodba. Ako ćete si dati malo vremena i prostora, postoji veliki potencijal za korisne promjene.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Određene dužnosti i obveze moraju biti ispunjene, ali važno je slijediti svoj tempo. Ne brinite o tome što drugi govore. Prihvatite činjenicu da sada ne znate gdje ste.

Smetaju vam sumnje i neočekivane okolnosti ali počinjete osjećati potencijalne putove uspjeha. Izazov je pronaći novi smjer za kojim možete osjetiti strast a on je ispred vas zaklonjen sjenom vlastitog straha.

Osjećaji su vas ove godine vodili većim dijelom puta a vjerojatno ćete se ovaj mjesec baviti još jednom emotivnom situacijom. Kada god možete, povucite se u mirno okruženje gdje vas neće ometati. Morate osvijestiti vlastite osjećaje i misli. Morate sagledati veliku sliku. I morate se sjetiti od kuda ste došli jer mnogi vaši problemi proizlaze iz djetinjstva.

I dalje sazrijevate i razvijate se. Neka vas misli provedu kroz prijeđeni životni put. Zamislite kako vas je jedan korak uvijek doveo do drugog, kako vas je sve što ste učinili i sve što se ikada dogodilo spojilo s idućom etapom puta, i kako vas je svaki korak doveo tu gdje ste sada.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Tek kada potpuno prihvatite prošlost možete stvoriti, ili čak zamisliti, budućnost kakvu želite. Koliko dugo ćete u sebi držati tugu i bol? Prepustite se osjećaju, otpustite i sanjajte nove snove. U svibnju ćete opet biti na putu, ali travanj je vrijeme za razmišljanje, osjećaje, analizu i planiranje.

Ako se usredotočite na ono što želite i realno planirate kako to postići, vaši osjećaji će varirati između optimizma i pesimizma, između hrabrosti i straha. Ova emocionalna previranja su dio kreativnog procesa koji vas može odvesti na mnogo čvršće tlo.

Ako želite ostvariti svoje planove, trebate podršku nekih ljudi. Nemojte se udaljiti od drugih samo zato što se osjećate krhko. Nemojte sve shvaćati osobno. Pripazite na riječi koje izgovarate i nemojte u svakome trenutku biti kritični prema svemu.

Jasno definirajte korake koji će vas voditi do ostvarenja planova. Pričekajte malo jer još nije vrijeme za velike poteze ili odluke. Ako nemate razrađen plan djelovanja, još uvijek niste ozbiljno razmislili o tome što želite. Pažljivo razmislite o svojim planovima. Analizirajte ih. Pronađite nedostatke. Imajte vjere u sebe. Ostanite fleksibilni. Dopustite neočekivano. Ako ne znate kako postići ono što želite, ne smišljajte izgovore. Saznajte kako.

Najnovije

Najčitanije