Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!
  • Objavljeno: Subota, 31.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Ovaj ciklus ispituje vaše granice. Prihvatite da granice postoje. Umjesto da ih pokušate srušiti, koristite snagu svoje namjere i odlučnosti da ih prijeđete. Koristite moć volje kako biste stvorili više vremena i prostora za sebe, fizički, mentalno i emocionalno, bez obzira tko ili što vas sputava.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Vjera u sebe vas može odvesti daleko od neželjenog puta i pomoći vam da krenete putem ostvarenja svojih želja. Koristite zdrav razum, učinkovitost i trud. Organizirajte se. Imajte razuman i djelotvoran dnevni red. Uspostavite ravnotežu između onoga na što ste fokusirani i ostalih aspekata života. Ako ste zapeli ili upali u rutinu, zaustavite ovo nepotrebno ponavljanje i počnite živjeti spontano i prirodno.

Svrha ovog ciklusa je da život postane lakši, a ne teži ili kompliciraniji. Potreba da dajete nikada nije bila veća. Vaš svjesni um se širi. Nemojte analizirati sitne probleme i ono što je bilo. Također se šire vaše emocionalne granice smanjujući pritisak osjećaja za koje ste svjesni da ih morate otpustiti. Vrijeme je da iz sebe izbacite ono što osjećate! Ako ćete i dalje držati sve u sebi, bit ćete depresivni, previše iscrpljeni i stajat ćete na mjestu. Oslobodite se osjećaja koji vam ne služe i doživjet ćete olakšanje koje dolazi od prihvaćanja stvarnosti.

U većini slučajeva, ne postoji zatvaranje. Postoje neke stvari u životu koje ne možemo preboljeti. Jednostavno naučimo živjeti s tim. Naučimo prihvatiti realnost. Ako se pojave negativni osjećaji, dopustimo im da nas napuste i osjetit ćemo ogromnu snagu vlastite ljubavi.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Travanj stavlja naglasak na rad i ljubav koji vam mogu pomoći proširiti granice onoga što smatrate vašim identitetom. Ograničenje je uzrokovano mjerenjem vrijednosti kroz posao kojim se bavite, umjesto zadovoljstva koje proizlazi iz svega što vam se događa u životu. Ako se kroz život krećemo s mišlju da je najvažnije zaraditi za život, onda život sam po sebi postaje težak ili neugodan proces.

Veliki dio ovog mjeseca (i godine) naglašava ono što želite učiniti. Čovječanstvo se razvija do točke u kojoj je slobodna volja naša jedina alternativa samouništenju. Vrijeme je da se vratite i spasite posao ili ideju zbog kojih osjećate strastvenu volju za životom. Možda ste napustili taj pristup zbog okolnosti ili zato što od njega niste mogli zaraditi. Život se od tada promijenio. Vrijeme da otkrijete svoj pravi identitet i proširite svoje prirodne osobine ili vještine. Život je samo jedan. Živite život kakav želite živjeti.

Najnovije

Najčitanije