Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!
  • Objavljeno: Subota, 31.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Ovaj period traži strpljenje, nježnost i osjetljivost. To je razdoblje intuicije, diplomacije, timskog rada, veza i razumijevanja. Bez obzira na to što se događa, prihvatite sadašnjost i nemojte se opirati.

Vrijeme je da procijenite svoj opći napredak. Razmislite o tome kako je počela godina i gdje ste sada. Strpljivo promatrajte sve što se događa oko vas. Uzmite u obzir novi smjer i promislite o svojim dugoročnim ciljevima. Koristite svoju intuiciju, osjećaje, osjetila i instinkte kako biste dospjeli na sljedeću razinu razumijevanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Travanj će biti isprepleten nizom smetnji koje mogu otežati shvaćanje kako je sve u životu povezano i da za sve postoji razlog. Ovo je test za vaše strpljenje, hrabrost i ustrajnost i, u isto vrijeme, nudi vam priliku da se oslobodite bolnih dijelova prošlosti.

Obećajte si mir, diplomaciju i suradnju. Povezujući tuđe okolnosti sa svojima i pronalazeći vezu, možete pronaći ključnu kariku za kojom ste tragali. Ostanite u pozadini dok je netko drugi u središtu pozornosti. Interakcija s drugima je duboka i iskrena. Nemojte se bojati onoga što biste mogli čuti i naučiti. Ove godine ćete naići na mnoge stvari zbog kojih se nećete osjećati ugodno, ali s njima se morate suočiti ako želite iskoristiti znanje koje sadrže.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Intuicija vam neprestano radi što ovaj mjesec boji snažnim emocijama i pojačanim intelektom. Slušajte. Promatrajte. Osjetite. Povežite se. Nećete moći napredovati ako ne znate biti strpljivi. Pričekajte da se događaji razviju na svoj način i u svoje vrijeme. Oslobodite se napetosti i problema. To je jedini izlaz iz prošlosti i jedini ulaz u budućnost. Ovaj trenutak, ovdje i sada, je jedina stvarnost i sadrži energiju prošlosti i budućnosti. Ako niste prisutni u sadašnjem trenutku, ne možete znati što osjećate.

U travnju se ističe partnerstvo, timski rad ili neka vrsta grupne aktivnosti. Odnosite se prema svakome s razumijevanjem i taktom. U prošlosti ste mnogima pomogli. To će vam se vratiti ovog mjeseca, ali ne nužno od istih ljudi.

Najnovije

Najčitanije