Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!
  • Objavljeno: Subota, 31.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Travanj nudi ogroman potencijal za veću neovisnost i samozadovoljstvo, iako vas možda duboko pogađa tuđa stvarnost. Ako se osjećate usamljeno, bez obzira na to koliko vas ljudi okružuje, sjetite se da ste jedina osoba koja ima moć nad svojim životom. Ako pokušavate kontrolirati druge, primijetit ćete sve veći otpor. Što više razumijevanja dajete, više ćete razumjeti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Travanj je ispunjen važnim lekcijama o individualnosti. Gledajte druge onakvima kakvi su sada, a ne kakvi su nekad bili ili kako biste ih željeli vidjeti. Stavite se na njihov mjesto. Zamislite kakav je život iz njihove perspektive.

Izbjegavajte potrebu za kontrolom, kritiziranje i postavljanje pravila. Osmislite realnu strategiju koja poštuje jedinstvene okolnosti svih zainteresiranih strana. Ako osjećate da niste dorasli zadatku, možda je netko drugi zainteresiran. Možda samo trebate podijeliti teret obveza s nekim drugim.

Ovo je mjesec svježih ideja i novih početaka. Imate priliku uspostaviti ravnotežu između privatnih potreba i vanjskih obaveza. Bez obzira o kojim koracima razmišljate, pogotovo ako se odnose na vašu budućnost i sigurnost, sada je vrijeme za njih.

Slijedite svoje osjećaje. Iskoristite priliku. Spremni ste za veću razinu odgovornosti. Jedna promjena može izazvati niz drugih promjena. Pokrenute vlastite promjene ili se barem približite donošenju odluke o takvim promjenama.

Ako ste nezadovoljni, ovo je prilika za promjenu. Travanj novim iskustvima pruža element sreće. Iskoristite svoje jedinstvene vještine i resurse. Budite kreativni. Budite originalni. Budite ono što jeste.

Imate moć nešto stvoriti praktički ni iz čega. Puni ste energije i željni napretka. Zadržite svoj entuzijazam. Slušajte svoje sumnje i strahove jer vam možda imaju nešto važno za reći.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Uključite druge u svoje aktivnosti, pogotovo ako ste u dugoj vezi, imate djecu ili kućne ljubimce. Nađite vremena za sve ono što čini obitelj. Unesite ljubavi i brigu u prostor u kojem živite. Novi početak u odnosima ima dobre šanse za uspjeh.

Netko od bližnjih možda proživljava vlastiti novi početak. Potičite, nemojte kritizirati. Možda ćete otkriti vrijedne nove talente, ideje ili dar koji sami ne posjedujete. Dok ne probate nove stvari ili ideje, nećete znati što sve možete.

Najnovije

Najčitanije