Kombinacije horoskopskih znakova koje čine najbolje ljubavne parove - jeste li među njima?

Kombinacije horoskopskih znakova koje čine najbolje ljubavne parove - jeste li među njima?

Kombinacije horoskopskih znakova koje čine najbolje ljubavne parove - jeste li među njima?
  • Objavljeno: Četvrtak, 09.11.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

Ako ste veliki ljubitelj astrologije, moguće je da tragate za informacijom koji se znakovi poklapaju s vašim. Naime, neke će kombinacije znakova biti odlični prijatelji, dok će neke druge činiti strastvene partnere. Pitate se s kim ćete se često svađati i koga biste se trebali kloniti? Horoskop bi vam mogao pomoći da to saznate.

Mala pomoć s vremena na vrijeme nam svima dobro dođe, pa zašto ne biste provjerili što vam poručuju zvijezde? Ako vas zanima s kojim horoskopskim znakom biste trebali otići na spoj, imate sreće. Donosimo vam popis 12 kombinacija astroloških znakova koji čine apsolutno najbolje ljubavne parove.

Ovan i Vodenjak

Ovnu i Vodenjaku nikad nije dosadno zajedno, što njihov odnos čini iznimno uzbudljivim. Oba znaka su nevjerojatno sklona pustolovinama, pa su uvijek spremni za sve - u spavaćoj sobi i izvan nje. Uživaju isprobavati nove stvari, i pritom se dobro zabavljaju, te naročito vole raditi stvari zajedno, kao tim.

Dok bi se drugi parovi mogli umoriti jedno od drugog, odnos ovih znakova je toliko jak da uvijek uživaju biti u zajedničkom društvu. Unatoč tome, oboje znaju koliko je važno i druženje s prijateljima i vrijeme nasamo.

Bik i Rak

Bik i Rak se jako dobro slažu. Ova dva horoskopska znaka dobro funkcioniraju jer su čvrsto povezani i fizički i emocionalno. Oni se razumiju iznutra i izvana, što pomaže da se njihova veza još više rasplamsa kako veza raste.

U ovom odnosu također postoji i veliko uvažavanje jer oba znaka cijene drugu osobu i sve što ona ima za ponuditi. Snaga ovog para je u tome što se nadopunjuju s lakoćom i stvaraju dugotrajnu ljubav koja je mnogima nedotižna.

Blizanci i Vodenjak

Blizanci i Vodenjak imaju jaku mentalnu i emocionalnu vezu. Međusobno se ispunjavaju u potpunosti, kao da se poznaju godinama, iako su prošli samo mjeseci (ili tjedni). Ova dva znaka su također veliki kreativci skloni raznim idejama koje bi se ostalim znakovima mogle činiti suludima.

Iako su vrlo usklađeni i vole provoditi puno vremena zajedno, također uživaju i u svojoj neovisnosti. No čini se da to ne narušava njihovu vezu, budući da oboje shvaćaju koliko je važno provoditi vrijeme nasamo.

Rak i Ribe

Rak i Ribe su dva vodena znaka koja imaju instinktivnu kozmičku vezu. Dobro surađuju jer se jako dobro razumiju i to je nešto na što su izuzetno ponosni. Ovi znakovi također imaju vrlo jak osjećaj za vlastito "ja", što ih čini sposobnima za stvaranje čvrste veze koja traje.

Da stvari budu još bolje, imaju vrlo kompatibilne individualne osobine koje se dobro uklapaju. Ribe su sklone dubokoj povezanosti s drugima, dok je Rak posvećen njegovanju onih oko sebe. Rezultat je duboka mentalna veza koju nije lako prekinuti.

Lav i Strijelac

Između Lava i Strijelca postoji velika strast jer oba znaka uživaju u životu i vole druge koji osjećaju isto. Oboje su strastveni u pogledu onoga što žele od ovog svijeta i iznimno snažno ohrabruju druge da postignu bilo koji cilj ili želju. I Lav i Strijelac su vatreni znakovi i imaju duboko razumijevanje jedno za drugo, što im pomaže da se tako dobro slažu.

Ovo je par koji je toliko zabavan da svi žele biti u njihovoj blizini. Strast koju ova dva znaka gaje prema životu i ljubavi je nevjerojatno opojna.

Djevica i Bik

Kako su oboje zemljani znakovi, Djevica i Bik se zaista odlično slažu. Ležeran i praktičan u svakodnevnom životu, njihov je odnos stabilan, miran i sabran. Ova dva horoskopska znaka su također vrlo pošteni i iskreni pojedinci, što ih čini jako dobrom kombinacijom za ozbiljnu i dugotrajnu vezu.

Nećete naći dva znaka koja su toliko odana jedan drugome kao Djevica i Bik. Ne samo da imaju puno integriteta, već imaju i iste karakteristike i vrijednosti. To im omogućuje da se razumiju u potpunosti.

Vaga i Blizanci

Veza između Vage i Blizanaca se temelji na snažnoj intelektualnoj vezi. Oboje su zračni znakovi koji vole duboku mentalnu stimulaciju. Um im je vrlo zanimljiva i seksi stvar i rado uče o njemu.

Ovi znakovi također pružaju veliko međusobno razumijevanje i uvažavanje, što ih čini izvrsnim spojem. Ovakav par uživa u održavanju mira u vezi, nudeći jedno drugom prijateljstvo, znanje i razumijevanje.

Škorpion i Rak

Ponekad dvoje izrazito strastvenih ljudi ne funkcionira dobro u vezi. Međutim, ako je jedna osoba Škorpion, a druga Rak, to može biti savršeno. Ova dva vodena znaka su vrlo intenzivna po pitanju emocija, no to samo pridonosi njihovoj kompatibilnosti.

Škorpion i Rak se hrane međusobnom strašću, što im omogućuje da dobro funkcioniraju kada su u paru. Također su duboko posvećeni jedno drugome i pružaju izvrstan sustav podrške. Oboje dijele vrlo sličan moral i brižni su jedno prema drugome i prema onima oko sebe.

Strijelac i Ovan

I Strijelac i Ovan su vatreni znakovi, tako da između njih dvoje možete očekivati ozbiljno vruću strast. Imaju sulude količine energije koju mogu unijeti u vezu, koja je s vremenom sve jača i intenzivnija. Također, oboje cijene entuzijazam i povezanost koju imaju.

Dok se u nekim slučajevima suprotnosti privlače, ova dva znaka pokazuju da sličnosti mogu još i više zbližiti ljude. Ovo je par koji se spretno snalazi sa svim preprekama koje im život stavi na put.

Jarac i Bik

Postoji razlog zašto se kaže da ova dva znaka imaju više kemije nego bilo koja druga astrološka kombinacija. Jarac i Bik imaju nešto o čemu većina samo sanja: beskrajno obožavanje. Ovo dvoje zaljubljenih golupčića će zauvijek biti zajedno i uživati u međusobnom društvu do kraja.

Razlog zašto je njihova veza tako čvrsta je to što jedno prema drugom gaje iskreno poštovanje i ljubav. Takva se povezanost događa samo pravim srodnim dušama. Zaljubljenost ovih znakova je ponekad i iritantna, ali i dalje neodoljiva.

Vodenjak i Blizanci

Vodenjak i Blizanci su zračni znakovi koji imaju ubojitu psihološku vezu koja može biti toliko duboka da jedno drugome završavaju rečenice. Njihov je odnos gotovo mističan jer ga nitko drugi ne može pojmiti. Uostalom, samo oni znaju što im se mota po glavama.

I dok oba znaka imaju snažan osjećaj individualnosti, oni ne dopuštaju da to naškodi njihovoj vezi. Zapravo, samo ga jača. Na kraju krajeva, njih dvoje svjesno odlučuju kročiti kroz život ruku pod ruku jer bi radije bili zajedno nego razdvojeni.

Ribe i Škorpion

Još jedan par koji je vrlo kompatibilan su Ribe i Škorpion. Ova dva horoskopska znaka mogu jedno drugom ući u misli i znati što misle gotovo jednako dobro kao da to misle sami. Ipak, to se ne događa samo u intelektualnom smislu. Oboje su gladni razumjeti i tijelo i dušu drugoga i naučiti što ga pokreće.

Žele znati sve o drugome jer je za njih to znak dubokog poštovanja. Ovaj se par ne boji biti romantičan, bez obzira koliko se nekima intenzitet njihove veze činio pretjeranim.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije