Kavom protiv celulita!

Kavom protiv celulita!

Kavom protiv celulita!
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.04.2011.
  • Broj pregleda: 13.758
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Celulit nastaje kada naslage masnoće uđu u najdublje slojeve naše kože. Ovaj džep masti zatim izlazi do površine kože uzrokujući udubljenja i narančinu koru. Jedan od najboljih tretmana protiv celulita je korištenje svježe kave.

Celulit se najčešće nalazi na dijelovima tijela koji imaju najmanju cirkulaciju krvi. Ako vodite sjedilački život, najvjerojatnije ćete primijetiti celulit na području stražnjice, nogu i trbuha. Da biste se oslobodili celulita ili smanjili njegovu vidljivost pokušajte ga se osloboditi pomoću kave.

Razlog zašto mljevena kava radi tako dobro protiv celulita je taj, da sadrži koncentracije kofeina. Za maksimalnu korist, svježe mljevena kava je najbolje što možete upotrijebiti protiv celulita. Oko pola šalice kave pomiješane s vrućom vodom, a to će osloboditi najviše kofeina.

Kofein je stimulans i potaknut će krv da cirkulira više na to područje. To će pomoći iseliti toksine u prostoru, izvaditi masne naslage i pomoći donijeti potrebne hranjive tvari na celulitom zahvaćena područja kao što je vitamin A. Ne možete postići ovaj efekt pijući prekomjerne količine kofeina. Redovita primjena kofeina na celulitom zahvaćena područja će potaknuti protok krvi i smanjiti njegovu pojavu.

Mnoge žene celulit uništavaju kavom najmanje tri puta tjedno. Prva stvar koju želite učiniti je da u pola šalice mljevene kave dodate losion, maslinovo ulje ili baby ulje. Napravite smjesu koja se može primijeniti na celulit. Utrljajte smjesu na celulitom zahvaćena područja. Neki ljudi više vole zamotati se prozirnom folijom na 10 minuta, dok drugi nanose ovu smjesu bez prozirne folije i ostavljaju na koži oko 30 minuta.

Mnoge kreme protiv celulita koje su trenutno na tržištu sadrže kofein i obećavaju iste rezultate koje ćete dobiti koristeći ovu metodu kod kuće.

Najnovije

Najčitanije