12 upozoravajućih znakova da vas partner vara

12 upozoravajućih znakova da vas partner vara

12 upozoravajućih znakova da vas partner vara
  • Objavljeno: Srijeda, 29.12.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Vaš partner uglavnom dolazi kući s posla u isto vrijeme i ponekad mu treba čaša vina ili topla kupka da bi se opustio. To je sasvim u redu. No, kada partner prestane dolaziti kući u uobičajeno vrijeme, budite oprezni. Promijeni li mu se odjednom dnevni raspored i ako nema za to logično objašnjenje, moguće je da vas vara.

Izlaske s vama je zamijenio izlascima s prijateljima

Nešto nije u redu. Ako je partner otkazao dogovoreni izlazak s vama kako bi izašao s prijateljima, moguće je da se zapravo nalazi s „prijateljicom“. Stručnjaci tvrde da iskusni varalice često i odrade izlazak s vama koji obično rano završi jer navodno imaju neki problem na poslu koji baš danas moraju riješiti.

Više ne želi da perete njegovu odjeću i rublje

Ako muškarac počne nositi svoju odjeću u kemijsku čistionicu, vjerojatno vas vara. Jednostavno se boji da biste mogli pronaći dokaze na odjeći ili u džepovima. Kako bi uklonio sumnju, muškarac će to prezentirati kao da vam radi uslugu.

Saznajte koji horoskopski znakovi varaju!

Našli ste kreditnu karticu na ime svog partnera za koju niste znali da postoji

Većina bračnih parova ima zajedničke račune ili dijele informacije o obiteljskim financijama. Pronađete li kreditnu karticu, za koju niste znali da postoji, možda imate čvrsti dokaz da vas partner vara.

Olako daje svoj mobitel na uvid

Većina će žena, koje misle da njihov muškarac ima ljubavnicu, odmah zatražiti na uvid njegov mobitel. Ako vam partner daje potpuni pristup, ne dajte se zavarati. To može biti znak da ima drugi mobitel.

Ne ispušta mobitel iz vida

Helena, udana majka malog djeteta, kaže da njezin suprug nikada nije imao lozinku na svom mobitelu jer njihovo dijete želi pristup zabavnim aplikacijama. Odjednom se to promijenilo i Helena je zatražila lozinku, a suprug ju je odbio otkriti i sam ju upisao. Ovaj primjer predstavlja crveno upozorenje! Nešto definitivno nije u redu.

Vaš seksualni život se promijenio

Ako vodite ljubav rjeđe nego prije ili partner u potpunosti odbija seks, to može itekako biti znak prevare. To također može značiti da je partner fokusiran na uznemiravajuću situaciju na poslu, financijski stres ili zdravstveni problem u obitelji, ali takve situacije uglavnom ne traju dugo.

Provjerite znate li prepoznati partnera koji vara!

Iznenada vam poklanja darove

Kupuje li vam suprug više darova nego inače, to bi moglo značiti da osjeća krivnju. Pitajte ga što ga navodi na iznenadnu kupovinu tih poklona i promatrajte njegov odgovor i govor tijela.

Ima posebnog Facebook prijatelja

Nikolina je sjela za obiteljsko računalo i ostala zatečena pronađenom porukom koja glasi: „Ne mogu prestati misliti na tebe. Kada ću te opet vidjeti?“. Prijatelji na društvenim mrežama si ne šalju poruke ovakvog sadržaja. Čestitaju si rođendane ili primjereno komentiraju objavljene slike. Većina varalica modernog doba je uhvaćena baš zahvaljujući društvenim mrežama.

Ima iznenadne rupe u sjećanju

Ovdje govorimo o razdobljima u kojima ne znamo gdje se partner nalazi, ne možemo doći do njega, ne dobivamo racionalno objašnjenje o tome gdje i s kim je bio ili zašto nam nije odgovorio na poziv ili poruku.

Više ne provodi vrijeme s obitelji

Ako partner izbjegava obiteljska okupljanja, obaveze ili odbija provoditi vrijeme sa djecom, tu postoji razlog za zabrinutost. Partner koji je prije uživao u obiteljskim trenucima a sada ih pokušava izbjeći, zasigurno nešto krije.

Je li vaš partner nesiguran? Prepoznajte ove znakove na vrijeme!

Odjednom ima nove hobije koji vas isključuju

Naravno da je divno ako partner ima novi hobi, posebno ako pridonosi njegovom razvoju. No, postoje dva uzroka za zabrinutost. Prvo, ako se upusti u hobi iz vedra neba i drugo, ako ulaže neobičnu količinu vremena i napora.

Na primjer, osoba koja se iznenada počne baviti trčanjem koje traje tri sata. Podržite partnerov hobi i predložite mu da zajedno posvjedočite njegovom napretku. Razmislite o tome kakav odgovor biste trebali dobiti od osobe koja je stvarno posvećena trčanju. Ako vaš partner uporno odbija ili ne daje jasan odgovor, to bi mogao biti problem.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije