Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Škorpion

Kada se Djevica i Škorpion zaljube, ti znakovi da su na suprotnim stranama Zodijaka. Njihov položaj osigurava intenzivnu karmičku vezu. Djevica i Škorpion su duboko odani jedno drugom. Obično, ovaj par će se držati daleko od gužve, nisu previše skloni izlascima. Djevica želi red, a Škorpion želi moć. Oba znaka vole materijalna dobra. Ovaj par je vrlo uslužno orijentiran i pouzdan. Četo pomažu prijateljima ili zajednici. Mogu mnogo naučiti jedno od drugog, ako se mogu dogovoriti da se nađemo na pola puta. Djevicom vlada Merkur, a Škorpionom Mars i Pluton. Ova kombinacija se vrlo brzo zagrijava, zahvaljujući Plutonovom utjecaju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Dva znaka se spajaju i čine osnovni temelj ljudskih odnosa - Merkur komunikaciju i Mars strast. Merkur i Mars idu dobro zajedno, Merkur je svjesni um, a Mars je strast. Škorpion je bučan i intenzivan, a Djevicu privlači ova energija. S druge strane, Škorpion treba odanost i praktičnost svojstvenu Djevicama. Djevica je zemljani znak, a Škorpion vodeni. Škorpion je vrlo dubok, poput oceana, a previše turbulencija će uzrokovati nasilnu oluju. Škorpion se emocionalno skriva u ljusci, ali iznenada eksplodira. Njihovu međusobnu potrebu za emocionalnom sigurnošću potiče ekstremna vjernost. No, dok je Djevica jednostavna, Škorpion se više bavi podzemnim tokovima života. Škorpion može pokazati Djevici život, a Djevica je dovoljno pažljiva da čita između redaka. Djevica može naučiti Škorpiona da je ponekad dobro biti doslovan i razriješiti stvari na licu mjesta. Škorpion cijeni praktičnost Djevice koja obožava Škorpionovu predanost. To dokazuje da je voljena i cijenjena. Djevica je promjenjiv znak, a Škorpion je fiksni. Nakon što postignu zajednički cilj, ništa ne može stati na putu njihove ljubavi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kada dođe do svađe, Djevica je dovoljno prilagodljiva da korakne unatrag i ne dopusti da se svađa razbukta. Škorpion često uspije da bude po njegovom jer je izuzetno tvrdoglav. Važno je da razgovaraju o tome što ime je bitno tako da mogu imati jednake uloge. To nije odnos protkan sukobima. Oba partnera bi radije postigla dogovor nego se svađala. Koji je najbolji aspekt veze između Djevice i Škorpiona? Njihova sposobnost za izvršenje ciljeva. Međusobna odlučnost i organizacija čine njihov odnos harmoničnim.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije