Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Ribe

Djevica i Ribe dijele ljubav prema umjetnosti. Estetika je važna za oba partnera, i oni dijele ljubav prema lijepim stvarima u životu. Njihovi slični ukusi donose ravnotežu odnosu. Oba znaka obožavaju jedno drugo. Nastoje postići skladan odnos i vrlo su suosjećajni ljudi. Djevica može pomoći Ribama da ispune snove i ambicije, pretvore ideje u stvarnost. Djevica će osigurati solidan, stabilan temelj za emocionalnije i intuitivnije Ribe. S druge strane, Ribe nude nježnost, ljubaznost i emocionalnu dubinu koju Djevica cijeni. Djevica je zainteresiran za materijalnu udobnost i nekada ne može razumjeti jednostavan stav Riba.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Njihove životne težnje mogu biti vrlo različite. Nakon što prihvate i nadvladaju tu razliku, i nauče kako kombinirati svoje energije, njihov odnos će biti skladan i ugodan. Djevicama vlada Merkur, a Ribama Jupiter i Neptun. Kada se Merkur i Neptun spoje dolazi do lijepe duhovne veze. Zajedno, oni predstavljaju idealno partnerstvo. Ribama također vlada Jupiter. To dodaje Yang energiju i predstavlja kombinaciju filozofije i ekspanzije. Ovaj trio donosi komunikaciju empatiju, maštovitost i kreativnost. Djevica je zemljani znak, a Ribe su vodeni.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Općenito su vrlo kompatibilni, jer su voda i zemlja stvarne, opipljive stvari. Ribe se, kao vodeni znak, rađaju za povezivanje čovječanstva, a kada dođe zajedno sa zemljom ne postoji jači prirodni savez. Djevica može imati stabilniji pogled na život od svog partnera. Ribama može smetati Djevičin previše znanstveni pristup. Djevica i Ribe su promjenjivi znakovi. Oboje vole promjene. Kontinuirano su inspirirani i uz pomoć jednog drugog mogu doći do novih ideja i stalnog uzbuđenja. Sukobi su rijetki, a kad i dođe do njih, rješavaju se brzo. Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihov komplementaran i skladan odnos. Ukupna empatija i predanost jamče snažan i dugotrajan odnos.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije