Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Ovan

Kada Djevica i Ovan počinju ljubavnu utakmicu, možda misle da nemaju ništa zajedničko, niti da mogu nešto naučiti jedno od drugog. Taj odnos treba vremena da se razvije, a partneri moraju naučiti razumjeti jedan drugog. Ovan i Djevica mogu se činiti kao klupko suprotnosti: dok je Ovan drzak, dominantan i agresivan, uvijek skakače na nove stvari i gotovo uvijek je nestrpljivi, Djevica je posvećena detaljima i tiha, čak sramežljiva, i radi strpljivo prema dugoročnim ciljevima. Ovan je vatren i žestok, a Djevica je puno sporija i prizemnija. Te razlike, međutim, mogu mnogo naučiti Ovna i Djevicu, kada zagrebu ispod površine da vide što se nalazi ispod.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Rano u vezi, Ovan i Djevica mogu vidjeti samo mane druge strane. Djevica misli da je Ovan previše drzak, a Ovan misli da je Djevica vrlo nervozna. Ali ako se usredotoče na prednosti, otkrit će mnogo. Ovan uči Djevicu kako da bude zabavna, osjeti uzbuđenje i spontanost koja često nedostaje Djevicama. Djevica uči Ovna strpljenju i da su male stvari važne. Ovnovi mogu naučiti svoje Djevice da ne shvaćaju sve tako ozbiljno. Djevica može naučiti Ovna da bude pristojan i cijeni naporan rad.

Ovnom vlada planet Mars, a Djevicom vlada planet Merkur. Ovan ne želi unaprijed planirati ili razvijati strategiju. Isto tako, Djevica želi analizirati sve i riješiti sve detalje. To su dijametralno suprotni pristupi koji mogu dovesti do sukoba. Oba znaka moraju uložiti svjestan napor da uče jedan od drugog. Ovan je vatreni znak, a Djevica zemljani. Gdje je Ovan nagao, Djevica je praktična.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Djevica teži istražiti sve mogućnosti prije kretanja u akciju, a Ovan jednostavno vidi ono što želi i odmah kreće u napad. To vrijedi u karijeri i u osobnim odnosima, što može biti kamen spoticanja ovog odnosa. Ako je Ovan odlučio da je Djevica ono što želi, u početku može biti frustriran čekajući da se Djevica odluči je li njihov odnos dobra ideja.

Ovan je kardinalni znak, a Djevica promjenjivi. Djevica ne treba biti lider, ona rado slijediti prijedloge. Ovan, s druge strane, želi uvijek davati prijedloge. Ovo je korisno ako ova dva znaka rade kao tim prema zajedničkom cilju. Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova velika timska učinkovitost, bilo da se radi o poslovnim ili osobnim odnosima. Njihove osobnosti, suprotne na tako mnogo načina, čine vrlo komplementaran odnos.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije