Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Djevica

Kada se dvije Djevice odluče za vezu, one će vjerojatno živjeti u prekrasnoj zajednici. Spajanje dvaju nevjerojatno praktičnih, marljivih duša kao što su ove dvije, stvara nevjerojatno posvećen i odan par mada će javna iskazivanja ljubavi biti rijetka. Iako njihov perfekcionizam i skepticizam može dovesti do sukoba, Djevice će brzo riješiti nesuglasice i posvetiti se ugodnijim stvarima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Odnos između dvije Djevice radi kao dobro podmazan stroj, a posebno za parove koji žive zajedno ili imaju djecu. Tu nikada nema nesporazuma oko delegacije odgovornosti. One dijele istančan ukus. Tako dugo dok nisu previše oštre jedna prema drugoj, njihov odnos će biti ispunjen u svakom pogledu. Djevicama vlada planet Merkur. Ovaj planet predstavlja komunikaciju. Kao ljubavnici, obje su usklađene. Djevice su često u mogućnosti pročitate skrivene riječi i geste. Jedna od najjačih točaka odnosa je otvorena i iskrena komunikacija. Zaključivanje i logičke sposobnosti dviju Djevica mogu vrlo vjerojatno riješiti sve svjetske probleme.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

One su svestran i sjajan tim. Djevica je zemljani znak, što upućuje na praktičnu prirodu. Također, one su par koji voli biti okružen elegantnim i luksuznim stvarima. Djevice se s oprezom kreću naprijed i čine prekrasan romantični par. Djevica je promjenjiv znak. One su lako prilagodljive na bilo koju situaciju ili bilo koje društvo. Rijetko dolazi do sukoba, ali kada do njega dođe sve se brzo izglađuje. Nisu previše agresivne, a dijele jednak entuzijazam. Koji je najbolji aspekt veze između dvije Djevice? Njihova razborit i strukturiran pristup životu, radu, zabavi i predanosti. Oni su nevjerojatno kompatibilni, a to je očito njima i njihovim prijateljima. Zajedno čine prekrasan par i rade na savršenom odnosu.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije