Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Jarac

Kada Djevica i Jarac uđu u vezu radi se o pragmatičnoj, pametnoj vezi. Oba znaka su vrlo racionalna i očekuju puno od sebe i drugih. Djevica obožava Jarčevu predanost i intenzitet, a Jarac se divi Djevičinoj intuiciji i pažnji za detalje. Taj odnos se temelji na materijalnoj sigurnosti i realnom pristupu životu. Ovi znakovi ne dopuštaju da ih emocije ili impulsi preuzmu. Djevica Jarcu može pomoći da se opusti i cijeni svoja postignuće. Jarac može pomoći Djevici u postizanju ciljeva. Djevicom vlada Merkur, a Jarčem Saturn.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Merkur je pragmatična, komunikativna energija, a Saturn je smirujuća energija. Merkur je komunikativan. Saturn predstavlja težak rad i disciplinu koja vodi postizanju ciljeva. Djevica će pokazati Jarcu vrline napornog rada i pomoći u održavanju odnosa. Jarac može naučiti Djevicu disciplini i fokusiranju koje je potrebno za postizanje ciljeva. Djevica i Jarac su zemljani znakovi. Obično se okružuju dobrim imetkom. Uz njihovu želju za financijskom sigurnošću, njihova ljubav izaziva da ulože ogromnu energiju prema ispunjenju svojih snova.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Osim toga, oni su razuman par, i oni rijetko imaju probleme uzrokovane rastrošnosti jednog od partnera. Djevica je promjenjiv znak, a Jarac je kardinalni. Djevica je lako prilagodljiva bilo kojoj situaciji i nema problema s Jarcem dokle god ima zadovoljavajuću ulogu u projektu. Jarac voli činjenicu da je Djevica u cijelosti posvećena odnosima. Jarac može ponuditi gledišta koja Djevica nikada sama ne bi uzela u obzir. Jarac će početi nove projekte koje će Djevica s uživanjem preuzimati. Ovaj odnos će funkcionirati ako Jarac može pokrenuti ideje, a Djevica ih nastaviti. Koji je najbolji aspekt veze između Djevice i Jarca? Njihova nevjerojatna predanost i slični ciljevi. Oba partnera uživaju u sigurnosti i materijalnim dobrima, i jako dobro funkcioniraju zajedno kako bi ostvarili svoje ciljeve. Njihovi zajednički interesi stvaraju vrlo ugodan odnos.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije