Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Blizanci

Kada se Djevica i Blizanci odluče za ljubavnu vezu, presudno za uspjeh veze je učenje o različitom pristupu životu i ljubavi. Blizanci mogu vidjeti obje strane priče, često se kolebaju između dva načina djelovanja, a ponekad se može činiti kao da su podvojene ličnosti. Ovaj odnos uvelike je ojačan kada stabilna Djevica pruža jednom Blizancu emocionalno uporište, dok drugom dozvoljava da radi po volji. Djevica može biti previše ozbiljna i zahtjevna za Blizance, pogotovo ako se to događa na početku odnosa prije nego su Blizanci u potpunosti predani. Ako Djevica malo pričeka, stvari će se izgladiti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Djevica i Blizanci pristupaju životu naizgled toliko različito da međusobno prihvaćanje može biti teško, pogotovo jer je Djevica toliko kritična i zahtjevna. Blizanci su protiv Djevičinog praktičnog stava o svijetu, a Djevicu brzo umara površnost Blizanaca. Imaju puno za naučiti jedno od drugog. Djevica može pomoći Blizancima da budu više uključeni u život, nego da jednostavno ostaju na površini. Blizanci mogu unijeti zabavu i uzbuđenje u život Djevice. Sa oba znaka vlada planet Merkur (komunikacija). Blizanci predstavljaju muški aspekt Merkura, a Djevica ženski (Merkur je sam po sebi androgin). Djevica želi pouzdanog partnera i stoga koristi sklonost jasnoj komunikaciji radi formiranja savršenog odnosa. Blizanci su intelektualno više usmjereniji od Djevice. Djevica je zemljani, a Blizanci su zračni znak. Djevica je praktična, izravna i precizna.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Djevica se pita kako joj to može pomoći da ostvari svoje ciljeve u životu, dok se Blizanci kreću kroz život oslanjajući se na razum, jednostavno idu gdje ih um vodi. Djevica je nemirna, kritične prirode, Blizanci imaju hladan odmak i hiroviti su. To može uzrokovati probleme za oba partnera. Djevica mora shvatiti da koketna priroda Blizanaca ne utječe na njihove osjećaje u vezi odnosa, a Blizanci moraju kroz riječi i djela potvrditi te osjećaje. Djevica i Blizanci su promjenjivi znakovi. Vrlo su fleksibilni, u stanju su se prilagoditi i promijeniti u trenu. Oboje mogu biti pomalo neodlučni, Blizanci zbog svog neprestanog razmišljanja, a Djevica zbog svojih sklonosti analizi, a ne akciji. Koji je najbolji aspekt veze između Blizanaca i Djevice? Sigurnost koju mogu dati jedno drugom. Dokle god komuniciraju i njihov odnos će biti zadovoljavajući.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije