Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Strijelac

Kada se Djevica i Strijelac odluče za vezu, rezultat je dobar par. Strijelac je istraživač koji voli druženje, a Djevica voli analizirati otkrića. Oboje uživaju u razgovoru s partnerom. Djevica može zahtijevati savršenstvo prerano za Strijelca, ali s vremenom Strijelac će cijeniti stabilnog i pouzdanog ljubavnika čija glava nije uvijek u oblacima. Djevica i Strijelac imaju jedinstven pristup životu, Djevica je više praktična i manje rastresena, a Strijelac je energetski istraživač. Može biti teško za Strijelca živjeti uz pragmatičan realizam Djevice. Djevica može imati problema s prihvaćanjem Strijelčeve energije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Djevica može ponuditi Strijelcu sigurnu bazu. Strijelac može dodati raznolikost i nova uzbuđenja Djevičinom životu. Djevicom vlada Merkur, a Strijelcem Jupiter. Merkur je komunikacija, i iz perspektive Djevice, analiza. Jupiter je filozofija, visoko obrazovanje i putovanja. Djevica i Strijelac mogu se zabavljati međusobnim raspravama o filmu ili knjigama, Djevica s naglaskom na pojedinosti, a Strijelac komentirajući ukupnu sliku. Djevica je zemljani, a Strijelac vatreni znak. Strijelac želi slobodu, dok Djevica treba financijsku snagu i stabilnost doma. Strijelac je motiviran osjećajima, a Djevica je više mislilac. Dokle god vjeruju da je njihova ljubav prava, nesuglasice obično mogu biti brzo riješene.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Djevica i Strijelac su promjenjivi znakovi. Mogu raditi na mnogo različitih zadataka, ako je potrebno. Lako postanu zainteresirani za ono što drugi ne žele. Nijedno nema problema ako partner uživa i u nekim samostalnim projektima. Imaju prekrasnu interakciju i nemaju problema ako rade zajedno. Koji je najbolji aspekt veze između Djevice i Strijelca? To je sigurnost koju mogu dati jedno drugom nakon što otkriju svoj sličan stil života. Čine predivan par kada mogu naučiti gledati svijet na nove načine. Dokle god komuniciraju i cijene ono što mogu naučiti, njihov će odnos biti stabilan i sretan.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije