Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Vodenjak

Kad Djevica i Vodenjak zaljube, oni bude najbolje ili najgore jedno u drugom. Djevica ima više krut pristup prema životu. Poetski pristup Vodenjaka, s druge strane, ne zna ništa o znanstvenom svijetu. No, ova dva ljubavnika zapravo mogu rasti zajedno kada nauče jedno o drugom. Vodenjak je strastven i temperamentan, dok Djevica djeluje više sustavno. Djevica je vrlo organizirana i razborita. Vodenjak je moderan i rutina mu je nezamisliva. Djevica će se smatrati Vodenjaka uzbudljivim, ali može joj početi smetati njegov umjetnički um. Vodenjak će biti uznemiren kritikama Djevice, ali će mu njena postojanost biti privlačna.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Djevica je zemljani, a Vodenjak je zračni znak. Vodenjak se kreće kroz život tražeći čisto duhovno prosvjetljenje, a Djevica je intelektualna. Djevicu zanima kako i zašto, dok je Vodenjak jednostavno usredotočen na ono što ga u tom trenu zanima, bilo praktično ili ne, i obično se pita što je sljedeće. S vremena na vrijeme svaki partner može teško razumjeti drugog. Konflikti mogu nastati ako Djevica postane opsjednuta ostvarivanjem savršenog odnosa ili se Vodenjak čini suviše hladan. Oba partnera moraju cijeniti i poštivati jedno drugo i različite poglede na svijet. Oboje imaju puno toga za naučiti od svojih partnera. Djevica je promjenjiv znak, a Vodenjak je fiksni. Vodenjak može biti nerazuman i tvrdoglav. Oba partnera su vrlo strastvena kada se radi o njihovim ciljevima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Djevica se dobro prilagođava na bilo koju situaciju. Djevici je drago da može pomoći Vodenjaku dok god on poštuje njene napore. Sukobi su rijetki, a obično ih rješava Djevičina pomirljiva priroda. Ako razumiju da zajedno idu prema zajedničkom cilju, puno im je lakše doći do njega. Djevica je realnija nego Vodenjak. Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova zajednička ambicija ih dovodi do rezultata. Ovaj odnos pruža zadovoljstvo oboma.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije