Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Djevica i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Djevica i Vaga

Kada se Djevica i Vaga nađu u vezi, to može biti poput pronalaska dviju polovica koje zajedno čine cjelinu. Oba znaka traže sigurnost u partnerstvu i dijele ljubav prema ljepoti i kulturi. Zajedno mogu raditi efikasno i glatko, jer žele slične nagrade. Može im ići sporo u početku, ali to će se promijeniti kako partneri razvijaju dublje emocije i poštuju jedno drugo. Djevica i Vaga cijene površne užitke, a često uživaju u prikupljanju umjetnosti ili fotografija. Također uživaju u kazalištu i svim oblicima umjetnosti. Praktičnost i užitak su važni za obje, a one komplimentiraju jedna drugu na mnogo načina.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Cijene šarm i diplomaciju. Vaga cijeni Djevičinu ljubav prema redu i opipljive nagrade koje dolaze s njim. Osim toga, Vaga i Djevica su voljne i sposobne sagledati različite strane svake rasprave, a zajedno donose odluke samo nakon razmatranja činjenica. Planet Merkur vlada Djevicom, a Vagom vlada Venera. Djevica je izvrstan komunikator, analitičar i mislilac. Ovi partneri dijele ljubav prema dobrom, iskrenom razgovoru i istančanom ukusu. Vaga, posebice voli ravnotežu, a oba partnera dijele snažnu želju za ravnotežom. Zajedno donose kulturu i ljepotu svijetu oko sebe. Također, zbog utjecaja Venere, Vaga može biti lijena, i oba partnera mogu se smatrati snobovima: Djevica s visokim očekivanjima, a Vaga željom za intelektualnom superiornošću. Djevica je zemljani, a Vaga je zračni znak. Vagi ide teoretiziranje o različitim temama, a Djevica je više pragmatična. Djevica pita kako će joj to pomoći da ostvari svoje ciljeve u životu, dok se Vaga jednostavno fokusira na sve što se događa, bez obzira na to je li korisno. Ponekad se teško razumiju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Konflikti mogu nastati ako se Djevica čini previše posebnom ili Vaga izgleda manipulativna. Oba partnera trebaju shvatiti da različito gledaju na svijet. Djevica je promjenjiv znak, a Vaga je kardinalni. U tom odnosu, Vaga će ići svojim smjerom. Djevica je zadovoljna, a Vaga može biti nježna, vodeća sila bez dominacije. Vagina neodlučnost može iritirati Djevicu, ali Vaga je vješta u sagledavanju svih stran strane problema, te je često u stanju suosjećati s odlukama Djevice. Ako Vaga može biti inicijator u odnosu, Djevica je dovoljno prilagodljiva da zadrži svoje projekte. Koji je najbolji aspekt veze između Djevice i Vage? Njihova zajednička ljubav prema strukturi i umjetnosti. Estetika je važna oboma, i oni dijele ljubav za fine stvari u životu.

Provjerite kako zavesti Djevicu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije