Izravnajte trbuh u samo 4 tjedna!

Izravnajte trbuh u samo 4 tjedna!

Izravnajte trbuh u samo 4 tjedna!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ravan i zategnut trbuh je nešto što svi želimo. Nažalost, postići ravan trbuh je jedan od najtežih izazova kada govorimo o oblikovanju tijela. Za vas donosimo trening koji će vam pomoći ukloniti suvišne kilograme s trbuha. Da bi rezultati bili još bolji, svakako počnite paziti na prehranu. Konzumirajte cjelovite namirnice, a izbjegavajte procesuiranu hranu, zasićene masti, jednostavne ugljikohidrate i gluten.

Trbuh je središnji dio vašeg tijela. Da biste ga oblikovali i učvrstili, morate raditi puno više od običnih trbušnjaka. Trebate aktivirati sve mišiće trbuha. Ovaj trening radite 6 puta tjedno i kombinirajte ga s 30 do 60 minuta aerobnih vježbi.

Vježba 1

Stanite u izdržaj. Primaknite desnu nogu prsima. Rotirajte trup tako da je vanjska strana desnog bedra okrenuta prema podu. Spuštajte tijelo tako da sjednete na desni kuk. Vratite tijelo u početni položaj i ispružite desnu nogu. Vratite se na početak. Napravite 30 do 40 ponavljanja i ponovite isto s drugom stranom.

Vježba 2

Legnite na leđa. Spojite i ispružite noge. Polako rotirajte kukove u lijevu stranu. Lijevu ruku stavite ispod glave, a desnu ispružite u stranu tako da dlan okrenete prema podu. Podignite noge i cijelo vrijeme ih držite dijagonalno. Polako ih spuštajte prema podu. Napravite 30 do 40 ponavljanja i ponovite isto s drugom stranom. Mišići trbuha trebaju cijelo vrijeme biti zategnuti.

Vježba 3

Legnite na pod. Raširite noge. Stopala usmjerite prema stropu, a ruke stavite iza glave. Rotirajte desnu nogu prema van tako da stopalo usmjerite ustranu, potom podignite nogu. Zategnite mišiće unutarnjih bedara, spustite nogu i vratite se u početni položaj. Napravite 30 do 40 ponavljanja i isto ponovite s drugom stranom.

Vježba 4

Legnite na leđa. Noge i stopala u potpunosti ispružite. Desnu ruku stavite iza glave. Lijevom rukom uzmite bučicu od 2 do 3 kilograma i ispružite ju iza glave. Podignite noge tako da su savijene pod pravim kutem. U isto vrijeme, podignite glavu i spustite lijevu ruku do kuka. Vratite se u početni položaj. Napravite 30 do 40 ponavljanja i ponovite isto s drugom stranom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije