Učvrstite unutrašnju stranu bedara ovim vježbama

Učvrstite unutrašnju stranu bedara ovim vježbama

Učvrstite unutrašnju stranu bedara ovim vježbama
  • Objavljeno: Petak, 27.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Na području unutrašnje strane bedara se vrlo često nakuplja suvišna mast. Ovaj trening se sastoji od vježbi koje će aktivirati unutrašnju stranu bedara, definirati ju i ojačati. Da biste što prije došli do željenih rezultata, ovaj trening radite 3 do 5 puta tjedno.

Vježba 1

Legnite na trbuh. Noge i stopala spojite, ruke savijte i stavite ispod čela. Zategnite mišiće trbuha i podignite stopala nekoliko centimetara od poda. Nemojte ih previše podizati, već se fokusirajte na to da su stopala u potpunosti ispružena i prsti okrenuti prema podu. Raširite noge tako da su stopala u ravnini s kukovima. Vratite stopala u početni položaj i nastavite raditi vježbu 30 sekundi.

Vježba 2

Legnite na leđa i ruke stavite ispod glave. Podignite noge tako da budu pod kutem od 45 stupnjeva. Što su noge bliže podu, to će učinak vježbe biti bolji. Zategnite mišiće trbuha, podignite glavu, vrat i ramena. Prekrižite jednu nogu preko druge, potom se vratite što prije možete. Noge cijelo vrijeme trebaju biti ravne i ispružene. Pokreti trebaju dolaziti iz kukova, a ne iz koljena. Nastavite raditi vježbu što brže možete u trajanju od 30 sekundi.

Vježba 3

Legnite na bok. Glavu oslonite na lijevu ruku Ispružite desnu nogu i lagano ju podignite od poda. Desnu nogu prebacite preko lijeve noge tako da je stopalo potpuno ravno. Podižite i spuštajte lijevu nogu tako da ne dodirujete pod. Mišiće trbuha držite cijelo vrijeme zategnutima. Napravite 20 ponavljanja, zamijenite strane i isto napravite s drugom stranom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije