Naše čitateljice isprobale su Ketchup kids - saznajte kakvi su im dojmovi!

Naše čitateljice isprobale su Ketchup kids - saznajte kakvi su im dojmovi!

Naše čitateljice isprobale su Ketchup kids - saznajte kakvi su im dojmovi!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CentarZdravlja

Kategorija: Testeraj

U posljednjem Testeraju našim smo čitateljicama ponudili da testiraju Zvijezda Ketchup kids, koji sadrži 30% manje šećera. Osim njihovih dojmova, zanimalo nas je i je li svidio njihovoj djeci, a odgovori su nas jako ugodno iznenadili.

Pristiglo nam je 18 recenzija, a prosječna ocjena naših čitateljica za Ketchup kids iznosi 4,9 (odličan). Osim u kombinaciji s hrenovkama, pohanim mesom, prženim krumpirićima i pomfritom od batata, isprobale su ga i kao umak za sendviče i pizzu, a dojmovi su odlični - sve čitateljice bi Ketchup kids preporučile drugima, a i same ga planiraju koristiti i dalje. Većina je izjavila kako se osjeti razlika u odnosu na kečape koje inače koriste, ali i to su pozitivno ocijenile, istaknuvši da im odgovara blagi okus i činjenica da se osjeti kako se radi o verziji kečapa s manjim udjelom šećera. Složile su se da svidio i djeci, ali da ona nisu osjetila razliku u okusu.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili fotografiju, a u nastavku smo izdvojili neke od najzanimljivijih odgovora.

"Okus je izvrstan, slatkast... Ono što me oduševilo je izrazito blag okus, vjerojatno zbog dodatka mrkve, buče i jabuke, i zato je okusom savršen i za manju djecu."

"Odličan kečap, i puno zdravlja verzija od običnog, definitivno će biti često korišten."

"Naravno da se odmah isprobao na pizzi, ali meni se najviše svidjela kombinacija s tortiljom - omlet tortilja u koju stavim sir, pureću šunku i malo ketchupa... savršeno."

"Miris je ugodan, karakterističan za ketchup. Ne otkriva zdrave sastojke koje ketchup sadrži i to mu je velika prednost jer kod dosta djece zdravi sastojci stvaraju odbojnost, a ovdje su savršeno skriveni."

"Odličan okus, sviđa se i djetetu koje ne voli ništa od povrća."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije