Što gledati za vikend? Izabrali smo pet filmova na Netflixu koji će vas dobro nasmijati

Što gledati za vikend? Izabrali smo pet filmova na Netflixu koji će vas dobro nasmijati

Što gledati za vikend? Izabrali smo pet filmova na Netflixu koji će vas dobro nasmijati
  • Objavljeno: Subota, 14.01.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Netflix

Prošli vikend smo izabrali pet filmova koji će vas sigurno rasplakati, a ovaj put smo se odlučili za potpuno suprotan pristup - preporučujemo što gledati ako se želite zabaviti, dobro nasmijati i opustiti. Na vama je samo da, bar na kratko, zaboravite na sve obveze, pripremite kokice, udobno se smjestite i uzmete daljinski u ruke.

Game Night

Ovotjedni popis započinjemo komedijom iz 2018. godine, o grupi prijatelja koji se redovito sastaju kako bi proveli večer igrajući društvene igre. Situacija se ozbiljno zakomplicira kada brata jednog od njih otme naizgled opasna gangsterska banda. Film je cijelo vrijeme dinamičan i zabavan pa sigurno nećete pogriješiti ako se odlučite za njega.

Nothing To Hide (Le jeu)

Još jedan film o skupini prijatelja je i ova francuska komedija, zapravo remake popularnog talijanskog filma Perfetti sconosciuti. Riječ je o tri para i još jednom zajedničkom prijatelju, koji se okupe na večeri kod jednog i njih i dogovore da će tijekom te večeri svi staviti mobitel na stol i svaku poruku ili email koji im stigne pročitati naglas. Zanimljivo je da se vrlo brzo pokaže kako svatko od njih ima, do tada, dobro skrivene tajne.

About Time

Nismo zaboravili na ljubitelje romantičnih komedija pa dodajemo i film koji je režirao redatelj popularnih klasika poput filmova Love Actually i Four Weddings and a Funeral. Glavni lik je Tim, koji u dobi od 21 godinu od oca sazna da može putovati kroz vrijeme i promijeniti stvari koje su se već dogodile. Iako to u početku zvuči sjajno, dogodit će se niz neočekivanih posljedica.

Other People

Na popis dodajemo i humorističnu dramu, koja u središtu radnje ima mladog pisca i njegov povratak u rodni grad kako bi se ondje brinuo za majku koja umire. Film je idealan za ljubitelje slatko-gorkih priča jer je u isto vrijeme vrlo duhovit, ali i dirljiv.

The King of Staten Island

Za kraj, isplati se pogledati i ovu humorističnu dramu, o muškarcu koji nakon smrti oca provodi dane pušeći travu i sanjajući o tome da postane tattoo umjetnik. Niz događaja ipak će ga natjerati da se uhvati u koštac sa svojom tugom i ipak se pokrene te napravi prve korake naprijed u životu.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije