Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Ljubav

Područje ljubavi će za Ovnove biti nemirno i nestabilno. Ipak, teško je procijeniti koliko će ova životna faza biti negativna jer će Venera biti na strani Ovnova. Točnije, ova svećenica ljubavi bi mogla biti pomalo i zločesta. Dakle, logično je za pretpostaviti da će Ovnovi sudjelovati u nekoliko ljubavnih afera. No, nemojte biti ljuti ako se sve ne bude odvijalo po vašem planu dok ćete igrati ulogu Casanove. Sve će se odvijati vrlo suptilno jer će djelovanje Sunca na vaš ljubavni život uistinu biti slabo. Zato ćete se naći u zanimljivom trokutu. No, taj trokut neće biti toliko zanimljiv, koliko posljedice kada jednom odlučite izaći iz tog trokuta.

Ovnovi koji su sami će kroz ovu godinu proći relativno mirno. Možda ćete se već u prvom kvartalu godine suočiti s nekoliko situacija u kojima ćete teško donijeti odluke. Ovo razdoblje će biti malo teže za ženske predstavnike ovog znaka, a malo lakše za sve predstavnike koji su u braku. Odnosi s obitelji će ovisiti isključivo o vama. Ako u godinu uđete s neriješenim problemima, možete očekivati da će se oni kasnije dodatno zakomplicirati.

Od početka proljeća pa sve do kraja ljeta ćete biti smireniji i moći ćete se opustiti. Uspješno ćete riješiti većinu privatnih problema i moći ćete se usredotočiti na malo važnije zadatke. Većini Ovnova će obitelj i dom biti na prvom mjestu. Većinu svoje pažnje i energije ćete posvetiti upravo tom području. Predstavnici ovog znaka će kroz 2016. godinu proći bez značajnijih negativnih događaja, barem kada je o ljubavi riječ. Možda će se suočiti samo s manjim brojem nesporazuma i svađa. Morat ćete ih riješiti na vrijeme jer bi mali problemi kasnije mogli postati puno veći. Nemojte se truditi udovoljavati svima jer će okolina to promatrati kao slabost, a ne vrlinu. Budite iskreni i pošteni. Recite ljudima ono što mislite, ali na prikladan način i u prikladno vrijeme. Nemojte mijenjati sebe da biste ugodili drugima.

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2016. godinu.

Druga polovica godine će po pitanju privatnog života postati nešto stabilnija i vjerojatno će vas dovesti do mjesta na kojima već dulje vrijeme želite biti. Konačno ćete preuzeti kontrolu nad svojim životom. Sada će vam sve postati lakše. Moći ćete se fokusirati na ono što želite i kretati se smjerom kojim želite ići. Samo pripazite da odaberete pravi smjer jer ćete još dugo morati ići upravo tim smjerom koji ste odabrali. Druga polovica 2016. godine će vam omogućiti ispravljanje pogrešaka i počet ćete iznova graditi svoj osobni život onako kako želite.

Posao

Ovnovi koji vode vlastiti posao mogu već na samom početku godine očekivati niz novih mogućnosti. Iako neće imati podršku Merkura, Ovnovi će svejedno uspješno riješiti sve probleme s kojima će se susresti. Ostvarit ćete sve svoje ciljeve i niti u jednom trenutku neće podleći kaosu koji će vas okruživati. Ako ne vodite vlastiti posao i niste zadovoljni poslom, možete očekivati rast negativnosti na radnom mjestu. Vi ćete biti sigurni. Ne morate se bojati. Možda će doći do dramatičnih promjena, ali će sve u konačnici biti onako kako je za vas najbolje. Poslom ćete biti zatrpani sve do kraja proljeća. To vam neće naročito teško pasti, naročito ako na radnom mjestu imate određenu razinu slobode i ne morate obavijestiti nadređenog o apsolutno svemu što radite.

Važno je napomenuti da je ovo razdoblje vrlo specifično. Svi Ovnovi će, bez obzira na svoju specijalizaciju i prihode, dobiti nekoliko različitih prilika. Ali, morat ćete uložiti puno truda i iskoristiti ih. Na poslovnom području neće biti značajnijih problema. Čak ni žestoki Mars, vaš glavni protivnik, trenutno neće biti aktivan pa vaša sigurnost ni na koji način neće biti ugrožena.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2016. godini!

Početak ljeta vam donosi veliko olakšanje. Riješit ćete neka od najtežih pitanja, a u vidu ćete imati i buduće projekte. Ono što je sada najvažnije je da sve posložite na svoje mjesto, ali uz minimalni napor. Za to ćete imati savršenu priliku tijekom lipnja i do sredine srpnja jer će se situacija od tada početi dramatično mijenjati. Zvijezde vam preporučuju da slijedite svoje šesto čulo. Merkur, kao vaš glavni zagovornik, će ostati ravnodušan i neće vam previše pomagati. S druge strane, Sunce će biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zato će Ovnovi imati visoku razinu energije, a i vaša intuicija će biti jača nego ikada. U svakom ćete trenutku znati što možete očekivati od protivnika. Nesumnjivo ćete donositi prave odluke. Slijedite svoje instinkte sve do početka jeseni.

Situacija će se uravnotežiti početkom jeseni, a do kraja godine će postati potpuno stabilna. Ovnovi koji vode vlastito poslovanje će imati priliku dovesti čitavo poduzeće na višu razinu. Oni koji rade za drugoga će konačno dobiti i željeni visoki položaj. 2016. godina donosi veliku produktivnost, a do kraja godine će se sve posložiti točno onako kako treba. Krajnji rezultati ovise isključivo o vama i vašem trudu.

Novac

Područje financija će biti najmanje predvidljivo pa se morate pripremiti na sve što možda nikada ne biste očekivali. Za svaku situaciju morate imati razrađen plan. Zvijezde vam donose važno upozorenje: ostanite na oprezu i ne zaboravite provjeriti istinitost svega što vam netko kaže. Naravno, ovo se ne odnosi na vaše najbolje prijatelje, već na ljude u čije namjere niste sigurni. Ako nemate podršku, vrijeme je da se zapitate zašto. Nitko ne može kroz bitku kročiti sam. Ako nemate prijatelja ili ste sami svaku večer, vrijeme je da si priznate da imate ozbiljnih problema.

Ovnove čeka još jedna vrlo neugodna situacija tijekom proljeća. U razdoblju od travnja do svibnja susrest ćete se s većim brojem novih prilika, a jedna od njih je za vas vrlo važna i odlučujuća. Trik je u tome da ćete dobiti samo jednu, maksimalno dvije prave prilike, a sve ostale će biti više manje beskorisne informacije. Ovo će vam pasti vrlo teško jer nećete dobiti nikakvu pomoć ni sa čije strane. Srećom, razumni ste i mudri pa ćete otprilike znati što trebate napraviti. Nećete imati puno vremena za razmišljanje i morat ćete djelovati brzo i odlučno.

Možda ćete se naći pred zidom. Financijska situacija će biti jako loša. Sve će vam se činiti neostvarivim i nedostižnim, ali krajem ljeta možete očekivati da će se situacija uravnotežiti. Ako ste u prošlosti napravili veliku pogrešku, sada ćete imati priliku početi iznova. Već krajem lipnja ćete primijetiti kako su vaša čula izoštrenija i što trebate napraviti da biste svoj život promijenili nabolje. Naravno, ovo će zahtijevati ulaganje velikog truda s vaše strane, ali će se taj trud bez sumnje isplatiti. Čak i ako rezultati neće biti točno onakvi kako ste ih zamišljali, bit ćete zadovoljni i sretni. Najvažnije od svega je to da ćete pronaći nove saveznike s kojima ćete surađivati sve do kraja prosinca.

Od kraja ljeta i početkom jeseni nećete svjedočiti značajnijim događajima. Sve će sjesti na svoje mjesto i u skladu s prethodno donesenim odlukama. Drugim riječima, priroda će se pobrinuti za sve. Stvari će ići svojim tokom i možete očekivati bolju financijsku situaciju. Možete očekivati iznenadne bonuse. Sve što se sada događa bit će određeno vašom karmom. Drugim riječima, sada ćete živjeti s posljedicama odluka koje ste donijeli u prošlosti. Do kraja jeseni će se situacija potpuno uravnotežiti. Ništa vam više neće biti prijetnja. Iz ove godine ćete izaći spremni za sve vrste izazova. Godina će bez sumnje završiti značajnim financijskim rastom.

Zdravlje

Zvijezde su na vašoj strani. Prije svega treba istaknuti snažan utjecaj Sunca koje će vas štititi. U isto vrijeme će Mars djelovati zajedno s Plutonom. Ovnovi sigurno neće patiti od većih zdravstvenih problema, ali mogu očekivati male zdravstvene smetnje i poteškoće. Kako biste svoje zdravlje u potpunosti zaštitili, zvijezde vam savjetuju da budete iznimno oprezni. Posvetite se sebi i iskorijenite sve slabe točke. Uostalom, sve poteškoće sa zdravljem su posljedica vašeg psihičkog stanja. Razmislite o tome i pronađite adekvatan odgovor na sva svoja pitanja. Neka to bude prije početka proljeća.

Dolaskom ljeta se rizik od nastanka nekih bolesti i poremećaja dramatično povećava. Postoji rizik od nastanka obične prehlade ili čak gripe. Muškarci imaju povećan rizik od nastanka spolno prenosivih bolesti, koje zapravo vrlo lako možete izbjeći. Obratite pažnju na osobe koje su vam bliske jer će vaše zdravstveno stanje direktno utjecati na njihovo. Ako se netko u vašoj obitelji razboli, odmah potražite liječničku pomoć kako drugi ukućani ne bi ispaštali.

Nemojte se previše oslanjati na alternativnu medicinu. Naravno, malo čaja i meda je uvijek dobra ideja, ali nemojte zanemarivati stručno mišljenje. Uvijek se posavjetujte s liječnikom koji će vam reći možete li problem riješiti sami ili vam trebaju lijekovi. Razmišljajte o prevenciji jer je ona najvažnija za borbu protiv bolesti. Nemojte zaboraviti da je okoliš postao toliko zagađen da ni alternativna medicina više nije učinkovita kao što je nekada bila. Povećajte unos vitamina i minerala, naročito tijekom jeseni. Zapamtite da je umjerenost ključna za održavanje zdravlja cjelokupnog organizma.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije