Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Ljubav

Ljubavni život će biti pod utjecajem Venere i Sunca. Iako će solarna energija biti puno slabija, ona neće biti zanemariva. Zato će ljubavni život sve do ožujka biti stabilan i bez posebnih događanja. No, već na početku proljeća će vaš život postati puno zanimljiviji. Postoji velika mogućnost da će žene Vage potpuno podivljati. Posebnu pažnju će posvetiti tjelesnim užicima.

Ako se osjećate kao da ćete eksplodirati, pripazite se jer ishod cijele situacije neće biti naročito pozitivan. Nemojte vjerovati svima koji vam se smiješe. Nemojte vjerovati da je svaka osoba s kojom ste bliski pozitivna. Ovakvim razmišljanjem nećete svijet učiniti boljim mjestom, već ćete ugroziti i vlastitu dobrobit. Vaša sposobnost suosjećanja će sve više dolaziti do izražaja. I od najobičnijih trenutaka ćete uspjeti napraviti nešto prekrasno. Vrlo brzo ćete shvatiti da neke situacije, koje su vam se činije jednostavnima i običnima, zapravo pružaju niz mogućnosti.

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2016. godinu.

Tijekom ljeta ćete obraćati pažnju na sve što ste postigli cijele godine. Tko bi pomislio da ćete imati problema sa samokontrolom? Zapravo, naći ćete se u teškoj situaciji i ona će utjecati na osobe s kojima ste bliski. Nemojte se iznenaditi ako se nađete u ljubavnom trokutu. S druge strane, čak će i taj trokut ovisiti o vama. Možete spriječiti niz teških i neugodnih situacija. Morate biti u stanju kontrolirati se i ne pokleknuti iskušenjima s kojima ćete susresti. Čak i vaši najbolji prijatelji će sada možda biti u krivu i nemojte im slijepo vjerovati niti se voditi njihovim savjetima. Nemojte obraćati previše pažnje na ono što drugi misle o vama. Od početka prve dekade rujna pa sve do kraja prosinca ćete uživati u pozitivnom životnom razdoblju. Neka važna životna poglavlja ćete privesti kraju. Postoji velika vjerojatnost da ćete tijekom ljeta početi ozbiljnije razmišljati o vjenčanju. Imat ćete niz opcija i svaka će vam se činiti dobrom. Najvažnije je u svakom trenutku biti svjestan posljedica svojih odluka.

Posao

Početak godine će biti iznimno pozitivan. Do sredine ožujka ćete polako i sigurno ispunjavati sve svoje ciljeve. Time ćete iznenaditi svoje saveznike i konkurente. To ne znači da nisu vjerovali u vas, već da ćete se početi isticati. Ostat ćete fokusirani na posao, bez obzira na to što će vam ljubavni život oduzimati veliki dio energije i pažnje. Venera će preuzeti kontrolu nad vašim životom i svu svoju energiju će usmjeriti na emocionalni život. Sunce će preuzeti kontrolu nad profesionalnim rastom i razvojem. Samo nemojte od njega očekivati previše pomoći. Nadolazeća godina donosi niz promjena, a djelovanje Sunca će vam pomoći da se prilagodite tim promjenama. Do kraja proljeća će vaš život postati dinamičniji. Sada je najvažnije preuzeti kontrolu nad svojim emocijama i ne dopustiti nikome da vas kontrolira. Od kraja proljeća pa sve do kraja jeseni možete očekivati jedan ili nekoliko događaja koji će uvelike odrediti vašu budućnost. Sada je teško reći što vam je sudbina pripremila, ali ono što možete napraviti zadržati fokus i iskoristiti svaku priliku koja vam se pruži. Naravno, nema potrebe prepuštati se opasnostima samo zato što vam se čine kao uzbudljive avanture. Ako još uvijek niste, sada je vrijeme da shvatite kako nije uvijek dobro riskirati. Postoji velika vjerojatnost da ćete se naći u situaciji u kojoj ćete moći jako brzo i bez velikog truda doći do velikog novčanog iznosa. Isto tako, taj novac neće biti zarađen na pošten način. Izbjegnite ove situacije. Ako odlučite ići nepoštenim putem, trebate znati da ćete se nositi s posljedicama, a grižnju savjesti ćete osjećati i godinama poslije. Nemojte odustajati od svojih principa!

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2016. godini!

Ljeto donosi niz promjena na području poslovanja, a način na koji ćete se nositi s tim promjenama ovisi isključivo o vama. Dakle, ovo je najbolje vrijeme da upotrijebite sve svoje vještine. Sada ćete se trebati brzo prilagođavati i još brže djelovati. Ključno je zadržati fokus i smirenost. Paniku prepustite drugima. Na to nemojte trošiti vrijeme i energiju. Izbjegavajte tračeve i beskorisne priče. Vas to ne zanima. Ono što je sada najvažnije je fokusirati se na svoje ciljeve i većinu njih ćete uspjeti ostvariti vrlo brzo, već do druge dekade studenog. Cijeli prosinac će biti obilježen smanjenom razinom produktivnosti, zbog čega je vrlo važno sve važnije projekte dovršiti do kraja jeseni.

Novac

Predstavnici ovog znaka mogu očekivati jednu vrlo nestabilnu godinu. Postoji velika vjerojatnost da ćete tijekom travnja biti u teškoj financijskoj krizi. Jednoj od najtežih do sada. No, dinamika vašeg poslovanja će ostati na istoj razini, zbog čega ćete se bez većih problema izvući iz financijske krize. Sada ćete ubirati plodove nedavnih ulaganja. Naravno, morat ćete unaprijed razmišljati o svakom potrošenom novcu. Sada nije vrijeme za nepromišljene investicije. Ostat ćete dobro raspoloženi, a od bližnjih osoba ćete primati svu potrebnu podršku. Nastavite mudro upravljati novcem i resursima. Nemojte nesebično pomagati apsolutno svakome tko će vas to tražiti.

Nemojte očekivati radikalne promjene od početka travnja pa do druge dekade lipnja. I dalje ćete biti uspješni na radnom mjestu. Zvijezde vam savjetuju da veći dio pažnje usmjerite upravo prema poslu. To znači da na stranu stavite sve snove i maštanja. Sada je vrijeme za planiranje budućnosti i postavljanje stabilnih temelja. Nastavite biti oprezni i nemojte se izolirati jer ćete vrlo brzo imati priliku u svoj život uvesti dugo očekivanu promjenu. Zvijezde ne mogu točno reći što će to biti, ali vas savjetuju da ostanete u toku zbivanja.

Ljeto će vam donijeti niz dobrih trenutaka. To znači da će ljeto biti odlično za početak uvođenja željenih promjena. Pripremite se na to da ćete se morati brzo prilagođavati novim situacijama, a njih će biti jako puno. Srećom, vama to odlično ide. Najbolje vrijeme za godišnji odmor je jesen. Tada će i financijska situacija biti dosta bolja. Nakon godišnjeg odmora se pripremite na naporan rad kako biste kraj godine dočekali zadovoljni financijskom situacijom.

Zdravlje

Osobe rođene u ovom znaku karakterizira uravnoteženost i smirenost. Tijekom godine će to još više doći do izražaja zahvaljujući pozitivnom utjecaju nebeskih tijela. Ove godine Sunce mijenja svoj položaj, a upravo zbog toga ćete osjetiti moćnu pozitivnu energiju. Nadolazeća godina vam donosi niz pozitivnih trenutaka. To znači da ćete se početi osjećati bolje. Vage koje boluju od nekih bolesti će se konačno početi osjećati bolje u tolikoj mjeri da će se i liječnici iznenaditi.

Kraj prethodne godine je bio jako dinamičan i ubrzan, a početak 2016. godine će biti potpuno suprotan - stabilan i harmoničan. Počet ćete osjećati djelovanje viših sila i konačno ćete se moći opustiti. Tijekom siječnja i veljače ćete se vjerojatno prehladiti i zvijezde vam savjetuju da to preležite. Nemojte ni pomišljati na odlazak na posao. Kasnije ćete sve nadoknaditi. Nemojte o odlasku na posao razmišljati čak ni ako ste jedina osoba koja može nešto odraditi. U ovom trenutku je za vas i vaše zdravlje presudno mirovanje dok god u potpunosti ne ozdravite. Naravno, možete se odlučiti za drugu opciju, ali u tom slučaju se pripremite na moguće kronične bolesti s kojima je jako teško živjeti, a neke od njih su neizlječive.

Situacija će se stabilizirati do kraja proljeća i fizičko stanje će se vratiti u normalu. Tempo radne rutine će postati puno brži i bit ćete sposobni i spremni za to. Zapravo, sada možete preuzeti još veći dio posla na sebe. No, nemojte se previše forsirati. Zvijezde vam savjetuju da sačuvate energiju za svoje bližnje i osobe do kojih vam je stalo. To ne znači da ne morate pomagati svakoj osobi koja će od vas tražiti pomoć, ali budite na raspolaganju. Vaša energija ima svoje granice. Ako te granice ne budete poštivali, postat ćete kronično umorni. Da biste pozitivno djelovali na sebe i počeli uvoditi promjene u svijetu, morate paziti na sebe i svoje zdravlje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije