Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Ljubav

Na području ljubavi neće biti nikakvih iznenađenja. Svi događaji će zapravo biti logični završeci grešaka iz prošlosti ili pobjeda. Vaša sudbina će biti određena djelovanjem triju planeta: Jupitera, Venere i Mjeseca. Nažalost, Venera kao središnji element ovog sustava, neće biti na vašoj strani. No, to ne znači da će vaš život biti ispunjen negativnim događajima. Ovo vrijeme neće biti lagano, to je istina, ali neće biti ni negativno. Moglo bi se reći da će ovo razdoblje biti jedna siva zona. Možda ćete trebati više pažnje obraćati sebi i partneru. Ako ste još uvijek sami, sve će vam biti dvostruko teže jer ni sa kime nećete moći podijeliti svoju statičnu energiju. Ovakvu situaciju možete očekivati tokom cijele godine. Većih promjena zapravo neće biti.

Od siječnja pa sve do kraja srpnja će situacija postajati sve napetija. U drugim područjima života nećete imati većih problema pa probleme na privatnom životu možda nećete ni primjećivati. Budite oprezni. Najgore što možete napraviti je nakupljati probleme jedan za drugim. Ako ćete djelovati pravovremeno i strateški, nećete imati nikakvih razloga za brigu i možete očekivati uspjeh. U ljubavi nema kalkuliranja, ali to ne znači da ne trebate razmišljati na logičan i racionalan način. Ako u vama postoji sumnja, onda se potrudite ispitati situaciju do zadnjih detalja.

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2016. godinu.

Od prve dekade lipnja pa sve do sredine listopada ćete osjećati utjecaj Venere koja će, kao i obično, biti negativno nastrojena prema vama. To znači da nećete moći izbjeći ozbiljne razgovore o teškim temama. Ako već dulje vrijeme želite nešto podijeliti s partnerom, onda to napravite i nemojte više oklijevati. Shvatit ćete koliko iskrenost oslobađa. Nemojte se brinuti ako se vaša veza počne raspadati. Ono što nema dobre temelje će se početi raspadati prije ili poslije. Isto vrijedi i za vaš odnos s partnerom. Na kraju godine će sve emotivne rane zacijeliti i bit ćete spremni za nove osobe u životu koje će biti vrlo šarmantne i privlačne.

Posao

Jupiter će biti planet s najviše utjecaja. Važno je napomenuti da je ovaj planet tradicionalni pokrovitelj Strijelaca. Posljedice ove situacije će biti dvojake: s jedne strane će utjecaj Jupitera biti vrlo moćan i pozitivan, a s druge strane jednako moćan i negativan. Njegov utjecaj ćete početi osjećati na samom početku godine. Tada ćete se suočiti s nizom prepreka, a većina njih će vam se činiti prevelikima da ih riješite. No, na kraju ćete shvatiti da imate dovoljno energije i snage za rješavanje svih problema s kojima se susrećete. Ova godina će bez sumnje biti uzbudljiva, a vi ćete teško pronalaziti vrijeme za opuštanje u udobnosti vlastitog doma. Počet ćete žudjeti za ovakvim trenucima opuštanja, ali sada na to možete zaboraviti. Pragmatični ateisti žive u uvjerenju da život nakon smrti donosi opuštanje i da u ovom životu morate iskoristiti svaki trenutak kako biste ostvarili svoje ciljeve. Sada ćete shvatiti da rješavanje nekih problema daje zapanjujuće rezultate i ti rezultati su ono zbog čega ćete se osjećati dobro.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2016. godini!

Sve do sredine 2016. godine možete biti bezbrižni. Na poslovnom planu će se sve odvijati odgovarajućim tijekom. Ono na što trebate obratiti pažnju je nešto vama jako blizu. Možda je u pitanju kolega koji igra ulogu Trojanskog konja? Ako ne želite da sudbina vašeg poslovanja bude ista kao i sudbina Troje, obratite pažnju na detalje. Sada nije vrijeme da spuštate gard. Nemojte postati paranoični i osoba koja sumnja u sve ljude. Ni takav način funkcioniranja nije dobar jer biste mogli propustiti obećavajuće prilike. Ostanite oprezni, obraćajte pažnju na osobe iz radnog okruženja i osluškujte svoju intuiciju.

Druga polovica godine, počevši od početka srpnja pa sve do kraja treće dekade prosinca, će u vaš život donijeti dramatične promjene. Većinu svoje energije ćete usmjeriti na rješavanje obiteljskih problema. Nemojte se tome opirati jer je baš to ono što vam treba. Posao će stagnirati sve dok ne riješite probleme u privatnom životu. Sada je vrijeme da dopustite poslovnom životu da ide svojim tokom. Ako još uvijek niste došli do ove faze, požurite se i omogućite sebi opuštanje tijekom zime jer ćete postupno ostajati bez potpore Jupitera. Nakon što izgubite potporu Jupitera, sve probleme ćete rješavati puno teže.

Novac

Osobe rođene u ovom znaku mogu tijekom prve polovice godine očekivati stabilnu financijsku situaciju. Mala je vjerojatnost da ćete morati štedjeti, čak i ako ćete morati ulagati u svoje poslovanje. Na samom početku godine ćete osjećati moćan utjecaj Jupitera, vašeg nebeskog vladara. Zato će se dinamika posla postupno povećavati. Najbolje vrijeme za godišnji je sredina proljeća. Ovo je vrijeme kada će vaš budžet moći pretrpjeti veće troškove. Sva putovanja planirajte upravo za ovo vrijeme. Nemojte s uma smetnuti svoje poslovanje ni svoje ciljeve. Poslovni razvoj je trenutno vaš najveći cilj. Ne budete li razmišljali na ovakav način, možete biti sigurni da ćete propustiti niz odličnih prilika. Ako imate priliku za osnivanje vlastitog poslovanja ili promaknuće, onda to i iskoristite. Posljedice mogu biti razne, a vaša budućnost ovisi isključivo o odlukama koje donesete u sadašnjosti.

Početkom lipnja očekujte promjenu energetskih tokova. Pažnju ćete sve više posvećivati privatnom životu, odnosno obitelji i odnosima s najbližima. Strijelcima koji su sami neće biti niti malo lakše, dapače, oni će morati rješavati probleme koje su dugo potiskivali. U ovom trenutku je presudno shvatiti kako se ne mogu svi problemi riješiti novcem. Postoje problemi koji su povezani isključivo s vama, a ne s vanjskim faktorima. U jezgri svakog problema postoji energetski tok i na njega možete utjecati. Druga polovica godine će vas naučiti daleko većim životnim lekcijama. Shvatit ćete da novac ne rješava sve probleme. To ne znači da se ne trebate posvetiti povećanju prihoda. Na putu ostvarenja sljedećeg cilja nemojte zaboraviti na sebe i svoje potrebe.

Zdravlje

Tijekom cijele godine ćete biti pod budnim okom Saturna. To će imati veliki utjecaj na vaše zdravstveno stanje. Imunološki sustav će biti jak i ne morate se bojati prehlada i groznica. Naravno, to ne znači da se ne trebate paziti, već da možete biti opušteni. Čak i ako članovi vaše obitelji budu bolesni, mala je vjerojatnost da ćete se zaraziti. Vaše tijelo će znati kako se obraniti od bilo kakvih opasnosti.

Početkom godine, točnije između siječnja i travnja, ćete se osjećati stabilno i smireno. Jako je mala vjerojatnost da ćete se razboljeti. No, postoji mali rizik od nastanka nesreća od kojih ćete zadobiti blage modrice ili posjekotine. Obratite pažnju na razinu kolesterola, čak i ako ste mladi. Ako primijetite bilo kakve probleme sa zdravljem, reagirajte odmah, nemojte odugovlačiti.

Razdoblje od svibnja do kolovoza ne donosi značajnije promjene. Tijekom ovog razdoblja postoji povećan rizik od nastanka ozljeda pa čak i blagih prijeloma. No, u pitanju neće biti ništa što ugrožava vaše zdravlje, ali budite oprezni, naročito tijekom vožnji automobilom ili biciklom. Ovo nije vrijeme za ignoriranje prometnih pravila. Ostanite smireni i fokusirani, a ako imate mogućnost smanjite učestalost putovanja autom. Trenutno možete zaboraviti na daleka putovanja. Ako do sada niste putovali, odgodite to za jesen.

Počevši od rujna pa sve do kraja godine će vaš imunološki sustav biti slabiji, a za to će biti odgovorna previsoka razina pojedinih hormona, naročito hormona stresa. Sada je najvažnije da ostanete smireni i ne paničarite. Ne zaboravite da čak i najsloženije situacije i problemi imaju svoje rješenje. Možda to rješenje nije uvijek jednostavno, ali ste definitivno u stanju do njega doći. Nemojte previše brinuti jer će kraj godine biti puno stabilniji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije