Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ljubav

2016. godina će po pitanju ljubavi biti pozitivna, i to zahvaljujući Jupiteru koji će biti na vašoj strani. Zvijezde će svoj utjecaj većim dijelom usmjeriti prema drugih aspektima života, naročito poslovnom dijelu. Ne postoji ništa što možete učiniti, ali možete računati na duhovnu i moralnu podršku. Na području ljubavi nemojte očekivati spektakularne događaje niti negativnosti. Sve će biti relativno mirno i stabilno. Svaku situaciju ćete moći okrenuti u svoju korist. Imajte na umu da će se sve što želite odvijati vrlo sporo. Na vama je da odlučite hoćete li se opustiti ili testirati osobu koja vam se sviđa. Prije nego nešto učinite, dobro razmislite o posljedicama svake svoje odluke i o tome kako će utjecati na vaš život i živote bliskih osoba.

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2016. godinu.

Već od druge dekade lipnja će se situacija postupno mijenjati. Ribe koje su same će početi privlačiti osobe suprotnog spola, a istovremeno će osjećati jaku energiju koja će ih doslovno protresti i ostaviti bez daha. Ako upoznate nekoga tko vam se sviđa i osjetite leptiriće u želucu, nemojte brzati. Nemojte odmah nuditi svoju ruku i srce. U nekoliko navrata ćete osjetiti jaku strast i žudnju. Naravno, ovo ne vrijedi za Ribe koje su u vezi. Zauzeti predstavnici ovog znaka će uživati u uravnoteženom odnosu s partnerom. Možete očekivati nekoliko razmirica, ali ćete ih uspješno riješiti bez većih poteškoća. Kako će se zima približavati, tako ćete osjećati sve veći plamen strasti. On će postajati sve intenzivniji, a najzanimljivije od svega je to što ćete morati nešto napraviti s njim. Morat ćete sami zaključiti i odrediti što ćete napraviti s tom strašću. Zvijezde vam ne mogu dati odgovor na ovo pitanje. Na kraju godine ćete se moći opustiti, a zvijezde vam savjetuju da 2017. godinu dočekate jasno znajući što želite od ljubavi jer bi vam se želje mogle i ostvariti.

Posao

Sam početak godine će biti jako uspješan. Jupiter će postati vaš glavni saveznik, a vi ćete konačno moći sve svoje strahove ostaviti sa strane. Lako ćete se nositi sa svim obavezama, naročito od siječnja do travnja. Dobro iskoristite ovo razdoblje jer ćete imati priliku poduzeti korake koji utječu na vašu budućnost. U ovom trenutku ćete imati veliku mogućnost izbora. Morat ćete biti brzi jer nećete imati previše vremena za istraživanje svake opcije. Dakle, fokusirajte se i dobro razmislite što želite postići u ovom trenutku. Možda želite pokrenuti vlastiti posao ili ste usredotočeni na postizanje novih ciljeva na trenutnom položaju. Što god vaš cilj bio, sada je pravo vrijeme da se fokusirat na njega i radite na njegovom ostvarenju. Imajte na umu da morate brzo djelovati, a potom se na neko vrijeme pritajiti. Od travnja do srpnja će biti dinamično i puno raznolikih događaja. Zvijezde vam savjetuju da malo usporite i razmislite o donesenim odlukama. Pustite zimu u svoju dušu, ona će umiriti goruću energiju koja je u vama već dugo prisutna. Nemojte raditi nikakvu pauzu, već nastavite prema ostvarenju svojih ciljeva.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2016. godini!

Dolaskom lipnja ćete početi osjećati kako se energija unutar i oko vas počinje stabilizirati. Taj osjećaj će vas držati sve do rujna. Ovo će biti jedno od najproduktivnijih razdoblja do sada. Usredotočite se na odluke koje ste donijeli na početku godine. Dobro razmislite o njima i analizirajte ih na jedan realan način. Obratite pažnju na posljedice tih odluka i jeste li zadovoljni njima. Sada ćete moći analizirati sve aspekte, a vaš stav će biti nepristran i bez predrasuda. Nemojte previše vjerovati ljudima, naročito ne onima koji vam očajnički žele pomoći. To ne znači da imaju zle namjere, ali možete biti sigurni u to da se žele materijalno okoristiti.

Jesen i zima donose povećanje aktivnosti. Već dulje vrijeme planirate provođenje radikalnih promjena. Budite oprezni jer ćete u ovom trenutku biti malo osjetljiviji i dosta toga ćete shvaćati preosobno. Zvijezde vam savjetuju da odluke donosite tek kada dobro razmislite o svim posljedicama. Zapamtite da kod svakog donošenja radikalne odluke trebate biti objektivni i uzeti u obzir kako će ona utjecati na vas i bližnje.

Novac

Tijekom godine možete očekivati potpunu podršku od Jupitera i Merkura. Početak godine će biti dinamičan i pun pozitivnih trenutaka. Ako ste razmišljali o osnivanju vlastitog poslovanja, sada je za to najbolje vrijeme. Ovo razdoblje će trajati sve do travnja, nakon čega će se situacija bitno promijeniti. I dalje ćete imati pregršt mogućnosti, ali će svaka od njih zahtijevati velika financijska ulaganja. Budite mudri kod biranja i nemojte ni pomišljati na to da pokušate iskoristiti više opcija. Odaberite jednu i radite na njoj. Sve što trebate je ostati uporni i dobro organizirati svoje vrijeme. U plodovima rada ćete početi uživati već tijekom sredine godine.

Od sredine travnja pa sve do sredine srpnja možete očekivati jedno poprilično čudno i neobično razdoblje. Sada se trebate fokusirati na prikupljanje resursa, a nikako na ulaganje i trošenje. Zvijezde vam savjetuju da izgradite solidne temelje za daljnja ulaganja. Osjećat ćete moćnu energiju Jupitera i Merkura. Oni će vam pomoći u postizanju boljeg financijskog stanja, ali to ne znači da se smijete opustiti. Sada se pritajite jer ćete biti pod povećalom konkurenata.

Od treće dekade srpnja pa sve do prve dekade prosinca ćete uživati u uravnoteženom, stabilnom i istovremeno dinamičnom razdoblju. Okolnosti će vas tjerati da budete aktivniji, a pred vama će se pojaviti dvije mogućnosti. Obje će biti jednako dobre, ali je konačna odluka na vama. Sudbina vam ovdje daje potpunu slobodu odabira i neovisnost. Listopad, studeni i prosinac će se ujediniti u jedno razdoblje. Tijekom tog razdoblja ćete u nekoliko navrata preispitivati svoju odluku. Vaši nebeski zaštitnici su i dalje uz vas i njihova energija je jaka. Financijskih problema neće biti pa se možete opustiti i godinu završiti uživanjem u plodovima svog rada.

Zdravlje

Sreća će vas pratiti cijelu godinu na svim životnim poljima, ali ne i na području zdravlja. Vaš imunitet je ozbiljno ugrožen. To je posljedica nezdravog života kojeg vodite već dulje vrijeme. Uostalom, ne možete očekivati da će vam se posrećiti baš u svemu, zar ne? To je zakon života. Zvijezde vam savjetuju da u razdoblju od siječnja do svibnja usporite i ne pretjerujete s radom, iako ćete imati visoku razinu energije. Niste naviknuli brinuti se o sebi, ali ovaj put razmišljajte o ljudima oko sebe. Ako vam zdravlje nije važno zbog vas samih, onda bi trebalo biti barem zbog osoba do kojih vam je stalo. Ojačajte imunitet, povećajte unos vitamina i počnite redovito vježbati. Zapravo, to je sve što vam je potrebno.

Od travnja pa sve do polovice kolovoza će situacija biti bitno drugačija, ali je teško procijeniti na koji točno način. Nećete morati previše raditi i rizik od nastanka infekcija je nizak. Ipak, zvijezde vas upozoravaju na povećan rizik od nastanka fizičkih ozljeda, i to težih. Budite pažljivi i neka vam sigurnost u svakom trenutku bude prioritet. Možda ste do sada uvijek razmišljali samo o sebi, ali sada je vrijeme da počnete razmišljati i o bližnjima. Vaša sigurnost je i njihova sigurnost. Inače je za predstavnike ovog znaka karakteristično da kroz život idu razmišljajući samo o sebi. Možete živjeti sami pa čak i preživjeti, ali takav život nije nešto što ispunjava. Vaše emocionalno zdravlje uvelike ovisi o odnosu s bliskim osobama, zbog čega je vrlo važno poraditi na komunikaciji s njima.

Posljednji mjesec ljeta, jesen i zima donose niz pozitivnih i uzbudljivih trenutaka, ali postoji veliki rizik od nastanka bolesti dišnog sustava, gripe i prehlade. Već početkom zime ćete potpuno ozdraviti, a u tome će vam pomoći jaka Sunčeva energija. To vam, međutim, neće biti dovoljno za visoku razinu životne energije na koju ste inače naviknuli, ali će vam pomoći u prevenciji daljnjih zdravstvenih problema.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije